?KAAN? YOL´A GEÇİT VERMEDİ

25.09.2017 14:44:41

Turuncu-Siyahlılar ligin ilk maçında Erkiletspor ile golsüz berabere kaldı. Kayseri Yolspor doksan dakika boyunca Erkiletspor´un genç kaleci Kaan Soyçopur´u geçemedi.

STAT: Sümer Stadı 1 Nolu Saha

HAKEMLER: Hacı Mehmet Ekmekyermez ***  Müslüm Taşdan *** Mustafa Göksu ***

SAHA KOMİSERİ: Mehmet Tokgönül

ERKİLETSPOR:  Kaan Soyçopur **** Burak Demirbaş ** Mert Akgöz ** Yusuf Eroğlu ** Hasan Göğerçin ** Kadir Eren  Üçal ** Onur Demir ** Tugay Demir * (Dk.38 Okan Recai Ateş *) Alper Durdu ** Saffet Yıldız ***

KAYSERİ YOLSPOR: Batuhan Yıldırım ** Batuhan Çelik ** Yunus Emre Gürkan ** Murat Şen ** Emre Ulu ** ( İhsan Yasıt *) Sercan İşler ** Cemal Tavran ** (Beytullah Özcan *) Halil Yozgat ** Tolga Kara ** Ahmet Emin Ayata *** Can Ölçer * (Gökhan Çepik *)

GOL: Yok

Süper Amatör Küme´de heyecan hafta sonu oynanan ilk maçlar ile başladı.  Yeni sezonun ikinci maçında Kayseri Yolspor ile Erkiletspor kozlarını paylaştılar v karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. Sümer Stadı 1 Nolu Sahada oynanan ve doksan dakikasında büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada iki takımda bir birine üstünlük sağlayamadı ve puanlar paylaşıldı. Geçen sezonun iki şampiyonu Kayseri Yolspor ile Erkiletspor müsabakası nefesleri kesti. Futbolseverler gol izleyemese de mücadele ise kıran kıranaydı. Özellikl Kayseri Yolspor´un her iki yarıda 5-6 net gol pozisyonunda Erkiletspor´un 2000 doğumlu genç kalecisi Kaan Soyçopur izin vermedi ve maçın kahramanı oldu.



Anahtar Kelimeler: KAAN GEÇİT VERMEDİ