İZZET BAYRAKTAR CAMİİ´NE YAYA YOLU VE OTOPARK

10.10.2015 10:31:43

Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Anayurt olarak bilinen Mevlana Mahallesi´ndeki İzzet Bayraktar Camii çevresine yaya yolu, bölge otoparkı ve çevre düzenleme çalışması başlattı.

 
Talas´ta nüfusun yoğun olduğu bölgelerden Mevlana Mahallesi´nin işlek noktaları arasında yer alan İzzet Bayraktar Camii´nin etrafındaki çalışmalar hakkında bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bölgenin yeniden düzenlenmeye başladığını söyledi. Başkan Palancıoğlu, çalışmalarla ilgili "Hayırsever İzzet Bayraktar tarafından yapılan cami ve etrafına bazalt kaplamalı kilitli parke ve bordür ile yeniden düzenliyoruz. Ayrıca etrafında bölge otoparkı yapmaya başladık. Yine çevredeki binalar arasında çevre düzenlemesi yaparak ihtiyaç duyulan yerlere duvar yapıldı. Yakında zamanda çalışmalar tamamlanacak." ifadelerini kullandı.
Başkan Palancıoğlu, bölgenin modern ve kaliteli görünüme kavuşturmak için yapılan çalışmaların ihtiyaç duyulan yerlerde de devam edeceğini sözlerine ekledi.