İSTİKRARLI BİR HÜKUMET KURULUR VE MİLLETİMİZ RAHAT BİR NEFES ALIR

22.09.2015 10:22:42

Demokrat Parti İl Başkanı İsmet Özbakkal yaptığı yazılı açıklamada, "İnşallah istikrarlı bir hükumet kurulur ve milletimiz rahat bir nefes alır" ifadesinde bulundu


 
.
Yazılı açıklama yapan Demokrat Parti İl Başkanı İsmet Özbakkal, "1 Kasım´da inşallah seçim olur ve istikrarlı bir hükümet kurulur da millet biraz rahat nefes alır. Ayrıca tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, bu bayramın iç dünyamıza, hanelerimize, ülkemize, dünyamıza huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum. Türk milleti de devletine destek vermek mecburiyetindedir. Acı düştüğü yeri yakar. Genç evlatlarımızın ölmelerine yürekler dayanmıyor. Ülkeyi bu pis bataklığa sürükleyen ve destek veren iç ve dış düşmanlara lanet okumak da bu milletin hakkı olsa gerek. Türkiye Cumhuriyeti toprakları içerisinde doğan, büyüyen ve bu topraklardan çıkan besinleri yiyerek, beslenerek ensesi kalınlaşan vatan hainleri, kendinize gelin. Ağzınızdan çıkan sözü kulağınız duysun" ifadelerini kullandı.
Özbakkal ayrıca, "Bugün üzerinde yaşadığımız bu toprakları, kanıyla, canıyla, dişiyle, tırnağıyla düşmana karşı savaşarak bizlere emanet eden kahraman insanlara ve devlet büyüklerine, ne de bugünkü büyüklerimize, ordumuza, bayrağımıza, milli ve manevi değerlerimize hakaret etmeyin. Bölücülük yapmayın. Kardeşi kardeşe düşman etmeyin.
Demokrat Partiye inanmak mübarek bir geçmişe, kutlu bir tarihe inanmaktır. Bugün Demokrat partiye gönül vermek, karış karış, adım adım, bu güzel memlekete gönül vermektir" şeklinde konuştu.