İŞTE ZAFERİN ÖYKÜSÜ

10.03.2015 08:36:50

Kayseri Şekerspor`un aldığı ilk deplasman galibiyitini Memduh Borazan adım adım izledi.İzmir'in dağlarında çiçekler açtı... Kayseri Şekerspor ilk deplasman galibiyetini İzmir'de Balçova Yaşamspor karşında aldı

1) Perşembe günü İzmir Adnan Menderes Havaalanından konaklayacağı Ramada Hotel'e giderek burada kampa giren Kayseri Şekerpor'da tek hedef 3 puandı. Akşam yemeğinde bir araya gelerek yenilen yemekte oyuncuların zorlu karşılaşmadan 3 puanla döneceğiz demeleri hem teknik heyeti hem de yöneticileri umutlandırıyordu.

2) Oyuncularına çok güvenen Teknik Direktör Sebahattin Tekin maçtan iki gün önce ve maçtan bir gün önce oyuncularını tek tek odasına çağırıp ne yapmalarını gerektiğini tek tek anlattı. Tekin, oyunculara buradan galibiyetle dönelim ve 24.hafta sonra bir ilki başaralım dedi.
3)Maçtan bir gün önce yani Cuma günü takımın tecrübeli isimleri kaptanlar Yaşar Kabakçı, Volkan Kabadayı ve Altan Güneş takım arkadaşları ile yaptığı toplantıda buradan zaferle döneceğiz, arkadaşlar herkes elinden gelenin, iki katını yapsın dediler.
4)Ve beklenen gün geldi. Maç günü. Yani Cumartesi günü.. Kahvaltının ardından maça iki saat kala oyuncular lobide buluşarak son toplantıyı yaptılar. Toplantıdan çıkan oyuncuların yüzlerinde gülücükler ve inanmış olmaları galibiyetin en önemli faktörüydü.
5)İzmir Kemalpaşa'da tam maç havası vardı. Havanın iyi olması futbolseverlere güzel bir karşılaşma olacağını hissetmişti.
6)Veeee maç başladı. Temsilcimiz Kayseri Şekerspor karşılaşmaya iyi başlayan taraf oldu. Maçın başına Emre Erol'un golü ile öne geçtik. Golden sonra biraz duraksadık ve ev sahibi ekip beraberlik golünü buldu.
7)Karşılaşmanın ilk 18 dakikasında iki sakat verdik. Mehmet Tatlı ve Volkan Kabadayı oyundan çıkmak zorunda kaldılar. Zorunlu oyuncu değişiklik yapmak zorunda kalan teknik heyetin işi oldukça zordu.
8)Beraberlik golünden sonra oyunu rölantiye almak isteyen ev sahibi Balçova Yaşamspor'a izin vermedik ve sağlı-sollu ataklarla gol arardık. İlk yarının son dakikalarında Burak Öztürk'ün attığı golle devre arasına 2-1 önde girdik.
9)Devre arasında soyunma odasına oyuncularına sert uyarılarda bulunan Teknik Direktör Sebahattin Tekin, Sakin olun beyler… Ne bu telaş… Adamlara ayak uydurmayın… Topu yere indirip bol bol pas yapın… Adamlar bir birine  düştüler… Haydi aslanlarım göreyim sizi” dedi.
10)İkinci yarıda oyunu orta alanda kabul eden temsilci miz kontra ataklarla rakip kalede 3 golü aradı. Ev sahi bi ekip bastırdı. Biz sert savunmamızla cevap verdik. 77.dakikada 77 numaralı forması ile 3 golü atan Mizgin Demir ve yedek kulübesi büyük sevinç yaşadı.
11)Karşılaşma 3-1'lık sonuçla bitti ve Kayseri Şekerspor aylar sonra ilk kez deplasman galibiyetini aldı. Maçtan sonra saha içinde yaşanan mutluluk ve sevinç görünmeye değerdi. 
12)Soyunma odasına gelen yöneticiler Mehmet Salih Pınarbaşı ve İbrahim Dayı 1000 TL olan galibiyet primini oyuncuların ısrarı üzerine 1250 TL yaptılar. Soyunma odasında teknik heyet, yöneticiler ve oyuncular galibiyetin keyfini doyasıya yaşadılar. Soyunma odasında ilk deplasman galibiyetini doyasıya yaşandı. Oyuncuların oldukça mutlu ve sevinçli olmaları bu takımın ligde kalacağın sinyallerini verdiler.
13)Soyunma odasına galibiyetin sevincini yaşayan Kayseri Şekerpor'da  Teknik Direktör Sebahattin Tekin'in yardımcısı Ferhat Timocin soyunma odasına oyuncularına , Deplasmanda maç böyle kazanılır. Tekmeye kafa sokarak yüreğinizi ortaya koyarak iki arkadaşımız sakatlandı. Bu maçı onlar için oynadınız. Hepinizin ayağına yüreğine sağlık” dedi.
14)İzmir Ulucak Stadyumundan galibiyet ile ayrılarak konakladığı otelde yemek yiyen Kayseri Şekerspor yemeğin ardından Ramada Hotel'den ayrılarak Kayseri'ye dönmek için İzmir Adnan Menderes Havaalanına gittiler.



Anahtar Kelimeler: İŞTE ZAFERİN ÖYKÜSÜ