İŞKENCE YAPIP GASP ETTİLER

2.02.2017 16:21:49

Kayseri´de bir kişiyi eve kapatarak 2 gün boyunca soba demiri ile dövüp telefonları ve paralarını aldığı iddia edilen biri kadın 4 kişi polis ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Mimarsinan Mahallesi Billur Caddesi´nde bulunan bir ikamette meydana gelen olayda İzmir´de inşaat işiyle uğraştığı öğrenilen S.Ç., Kayseri´deki evini kontrol etmek için ikamete geldi. İddiaya göre burada kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından alıkonulan S. Ç., 2 gün boyunca elleri arkadan bağlanıp soba karıştırma demiri ile dövüldü. Daha sonra S. Ç.´nin üzerinde bulunan 116 TL para, banka kartları ile 2 adet cep telefonunu gasp eden şahıslar kayıplara karıştı. Olayın ardından S. Ç., durumu polise bildirdi. İhbarın ardından çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri; olaya karıştığı öğrenilen K. E., B. S., Ş. E. Y. ve F. V.´yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan aramalarda S. Ç.´nin gasp edilen telefonları şahısların üzerinden çıktığı öğrenildi.
Olayın ardından gözaltına alınan 4 kişi, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye çıkarıldı. (İHA)



Anahtar Kelimeler: İŞKENCE YAPIP GASP ETTİLER