İŞ ADAMLARINDAN ÇIKARMA!

24.11.2015 10:51:53

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Özdemir ve Seyhan Arifoğlu´ndan oluşan heyet , Kayseri?den kalkan özel bir uçakla Moskova ?ya ulaştı.

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya üretimi, içi tasarım , oda mobilya, döşemeli mobilya, yatak odası, ofis mobilyaları, mutfak mobilyaları, bağlantı parçaları, ev tekstili ve aydınlatma gibi sektörlerde bölgede faaliyet gösteren 39 firmadan oluşan 51 iş adamı ile birlikte İl Vali Yardımcısı Mustafa Avcı ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Özdemir ve Seyhan Arifoğlu´ndan oluşan heyet , Kayseri?den kalkan özel bir uçakla Moskova ?ya ulaştı.
İş adamları Moskova?nın mobilya ticareti yapan ülkelerinin sektörde önde gelen işletmelerinin mobilyalarının teşhir edildiği, 60 bin m2 alan üzerine kurulu yaklaşık 300´e yakın mağazanın yer aldığı modern bir alış veriş merkezini ziyaret edip, yetkililerinden ayrıntılı bilgiler aldılar.
Bu fuara, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğundan 510 firmanın yanında, muhtelif ülkelerden 134 önemi firmanın katılacağı, fuarı 80 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
Ziyaret sırasında açıklama yapan KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Sanayicilerimizin yatırım, üretim, ihracat, istihdam ve ülkemizin kalkınmasında önemli rol oynayan bu fuarları bir fırsat olarak değerlendirmesi gerekiyor. Değişim ve dönüşüme herkes açık olmalı. Farklılıklarımızı zenginleştirerek katma değerli ve yüksek teknolojik ürünlerle Kayseri sanayisinin bir atılım yapması kaçınılmazdır. Bağımsız Devletler Topluluğu uzun yıllardır Türkiye?nin en önemli ekonomik partneri durumundadır. Türk ürünleri dünya çapında pazar oluşturan büyük bir ülkedir. Üreticileri, tasarımcıları, firmaları, sektör profesyonelleri ve ziyaretçileri bir araya getiren bu fuarın uluslararası bir platform görevi üslenecek, iş adamlarımız bu fuarda gün boyu ? B2B? görüşmeleri yapacaklar.
1 Kasım seçimlerinde milletimiz tercihini yapmıştır. İş dünyası olarak tüm siyasi partilerimizden ülkemizin ortak hedefleri doğrultusunda sorumluluk almalarını bekliyoruz. Artık bundan sonra asıl gündeme yani ekonomiye ?ivedilikle? dönülmeli ve sanayiye yeterince zaman ayrılmalı" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: ADAMLARINDAN ÇIKARMA