INTER ACADEMY ANTRENÖRLERİ KAYSERİ’DE

16.09.2021 00:06:00

Inter Academy Turkey yöneticileri ve yetkileri Kayseri’ye geldi. Geçtiğimiz aylarda Kayseri’de faaliyet göstermeye başlayan Inter Academy kısa zamanda adından söz ettirmeye başladı.

Inter Academy Turkey yöneticileri ve yetkileri Kayseri’ye geldi. Geçtiğimiz aylarda Kayseri’de faaliyet göstermeye başlayan Inter Academy kısa zamanda adından söz ettirmeye başladı. Inter Academy antrenörleri ve Inter Academy Turkey Yönetici Ortağı Hüseyin Kılavuz, Antenörler Ercan Genel, Mevlüt Metli, Tarık Kılınç, Inter Academy Turkey Yurt Dışı İdari Sorumlusu Fırat Taşvur, Yurt İçi İdari Sorumlusu Necati Gülsoy, Inter Academy Turkey Medya Sorumlusu İhsan Alkan, Inter Academy Turkey Kayseri futbol okuluna ziyarette bulundular. İtalyan antrenörler Valerio Ringoli ve Claudio Brambilla hem Inter Academy Turkey antrenörleri ile hem de Inter Academy Turkey Kayseri futbol okulu temsilcisi Turgut Yetük ile bir araya gelerek antrenmanlara katıldı.

Turgut Yetük:  100’ü aşkın sporcumuz var

100’ü aşkın sporcuları bulunduğunu belirten Inter Academy Turkey Kayseri Temsilcisi Turgut Yetük, “ Inter Academy Turkey ailesiyle çıktığımız bu yolda Inter Academy Turkey Kayseri futbol okulu olarak 100’ü aşkın sporcumuz bulunmaktadır. Amacımız Kayseri tesisindeki sporcularımızı genç birer futbolcu haline getirerek Inter temel prensiplerine bağlı ve bilimsel metotlara harfiyen uyan bir futbol okulu olmak öncelikli amacımız biz de Kayseri futbol okulu olarak bu doğrultuda ilerleyerek sporcularımıza her türlü imkan ve desteği sağlamaktayız. Saha içinde antrenman tekniklerimiz, saha dışında teorik futbol eğitimi ve yabancı dil eğitimlerimiz ile sporcularımızı yurt dışı kamplarına da hazırlamaktayız. Bu doğrultuda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün burada Inter Academy antrenörlerimiz Valerio Ringoli ve Claudio Brambilla bizimle birlikte gerekli eğitimlerde ve toplantılarda bulunarak hali hazırda futbol okulumuzun yapı taşlarını oluşturan bilimsel temellere Inter Academy’lerinin eğitim felsefesini oluşturan sistemlere paralel bir anlayışta eğitimlerde bulunmaktadırlar. Daha önce de Inter Academy antrenörlerinden aldıkları eğitimler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren antrenörlerimiz, bugün İtalyan hocalarımızla tekrar dirsek temasında bulunarak Inter Academy Turkey futbol okullarının kalitesine kalite katmaya ve sporcularına bu doğrultuda eğitimler veren büyük bir antrenör grubu olmaya devam etmektedir” diye konuştu.

Gururlu bir adım attıklarını belirten Yetük, “Inter Academy Turkey Kayseri futbol okulu  temsilcisi olarak ben ve her bir sporcumuzun  fiziksel ve mental gelişimine katkı yapacak stratejileri belirleyen bu çalışmaları her zaman öğrencilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Bilimsel metodolojiler ışığında "Inter Academy’leri ve Inter Academy Turkey öncülüğünde Inter Academy Turkey Kayseri futbol okulu olarak   ilerlediğimiz bu heyecan dolu projede yol haritamızı Inter Academy hocaları ile ve antrenörlerimiz ile planlamaya devam ediyor ve bu doğrultuda atılması gerekli her bir adımı gururla atmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Hüseyin Kılavuz: İleri doğru ilerliyoruz

Çıktıkları bu yolda güzel bir oluşum yaptıkları ve her geçen gün ileri doğru gittiklerini belirten Inter Academy Turkey Yönetici Ortağı Hüseyin Kılavuz, “ Bugün burada tüm ekibimizle ve İtalya Inter Academy antrenörlerimizle beraber güzel ve anlamlı bir ziyaret ve eğitim gerçekleştirme adına Kayseri’deyiz. Inter Academy Turkey futbol okulları olarak yola çıktığımız bu güzel oluşumda her geçen gün futbol okulumuz adına daha ileri seviyelere doğru yol alarak, Inter standartlarını burada Kayseri’de de olduğu gibi tüm şubelerimizde devam ettirmekteyiz. Bizler her bir sporcumuzun Inter ve Inter Academy standartlarıyla tanışmasını sağlayarak eğitimlerine profesyonel bir açısı getirme, Avrupa futbolunun devi Inter takımının oluşumu olan Inter Academy’lerinin tüm bilimsel, eğitimsel standartlarını uygulama ve planlama anlayışıyla sporcularımızın gelişim seviyelerini maksimuma çıkarma isteğiyle çalışmalarımız sürdürmekteyiz. Önceliğimiz her zaman dediğimiz gibi “önce iyi bir insan yetiştirmek daha sonra şampiyonlar yetiştirmektir” Burada görüyoruz ki Inter Academy Turkey Kayseri futbol okulu olarak da bu anlayış ile ilerlemekte ve her bir sporcumuza diğer şubelerimizde olduğu gibi profesyonel bir bakış açısıyla eğitim verilmektedir. Gerek İtalyan antrenörlerimizle gerek yerli antrenörlerimizle hep beraber sporcularımızın gelişimine maksimum seviyede katkı yapacak olan stratejileri belirliyoruz. Inter Academy’lerinin bilimsel metodlarını uygulama ve modern futbolun gereklerini yerine getiren bir bakış açısı ve çalışma yöntemleri ilerlerken aynı zamanda sporcularımızı Inter felsefesi ile tanışmasına olanak sağlayarak fiziksel ve mental gelişimlerini en doğru şekilde yönetilmesini sağlıyoruz. Çalışmalarımız kurulduğumuz ilk günden bugüne aynı prensiplere ve bakış açısına dayanmakta ve “Inter standartları ve temel bilimsel yöntemleri ve eğitim sistemleri” ile bundan sonra da aynı  doğrultuda devam edecektir.  Bugün 1000’i aşkın öğrenci grubumuzla, antrenör ekibimizle ve profesyonel yöneticilerimizle birlikte büyük bir aile olarak faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyor, Inter Academy Turkey Kayseri futbol okulumuzun da bu bakış açısıyla ilerlediğini bilmenin ve ailemizin bir ferdi olmasının haklı mutluluğunu, gururunu ve heyecanını yaşıyor; teşekkür ediyoruz” diye konuştu.