İNSANLARIMIZ ESKİYE DÖNME ARZUSUNDA DEĞİLLER

3.06.2015 09:30:53

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Kemal Tekden, seçim çalışmaları kapsamında, toptancılar sitesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

 

 

Esnafların büyük ilgi ve teveccühleri ile karşılaştıklarını belirten Tekden, "Seçimin son günlerinde, Türkiye`nin daha da güçlü bir şekilde, AK  Parti`ye destek vereceğini düşünüyorum. Çünkü insanlarımız eskiye dönme arzusu içerisinde değiller. İnsanlarımız, eskiyi kötü hatırlıyorlar. 2002 öncesini, yani krizleri, koalisyonları, darbeleri bir daha olmasın düşüncesi içerisindeler.

 

 Türkiye`nin son yıllarda AK Parti döneminde büyük kazanımları var. Hem ekonomik manada, hem inançlarımız, yaşantımız manasında, hemde sosyal hayatımızda, dünya üzerindeki şahsiyetli dik duruşu ile, Türkiye çok büyük kazanımlar elde etti. Bunları kaybetmek istemiyor insanlar. Kaos ortamına ve karanlık bir döneme girmek istemiyor, bu yüzden insanlarımız büyük oranda,  AK Parti`ye destek olacaklarını ifade ediyorlar. Çok şükür bu da bizleri çok mutlu ediyor.

 

Demek ki, çalışmaların ve gayretlerin bir karşılığı oluyor bu memlekette. Demek ki insanlarımız vefalı, insanlarımız gerçeği görüyor. Bunlarda, ülkeye ve geleceğe güvenimizi artırıyor. Bu özgüven içerisinde, inşallah bizlerde milletin derdi, bizim derdimiz diye çalışacağız." şeklinde konuştu.