İnsan odaklı projeler geliyor

24.01.2019 08:54:59

Yaptığı önemli projeler ile Talas´ta farkını gösteren Başkan Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi bölgesinde yapacağı projeler hakkında konuştu.

Yaptığı önemli projeler ile Talas´ta farkını gösteren Başkan Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi bölgesinde yapacağı projeler hakkında konuştu. Başkan Palancıoğlu, Melikgazi İlçe başkanı Gökhan Ülke, Ahmet Yıldız ve beraberindeki partililer Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Metin Sönmez ve çalışanları ziyaret etti.
Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi bölgesinde 81 mahalleyi tek tek gezerek halkın sorunlarını not aldığını söyledi. İnsan odaklı projeleri hayata geçireceğini anlatan Başkan Palancıoğlu, ? çalışmalarımız çok yoğun geçiyor. Her vatandaşın istediği not alıyoruz. İnsan odaklı projeler gerçekten halkımızı mutlu ediyor. Melikgazi bölgesinde de yapılan işlerin üzerine daha yenilerini koyarak hizmet yapmak istiyoruz. Tek tek mahallelerimizi dolaşıyoruz. İşimiz hizmet, yolumuz uzun ?diye konuştu.
Melikgazi İlçe başkanı Gökhan Ülke ise, seçim çalışmalarının başlamasıyla birlikte yoğun bir tempo ortaya çıktığını, gece gündüz halkın yanında olarak nasıl bir hizmet beklediklerini öğrenerek çalışmalar yaptıklarını söyledi.



Anahtar Kelimeler: İnsan odaklı projeler geliyor