İNCAR GROUP?TAN YENİ HİZMET BİNASI

3.06.2015 09:33:34

İncar Group Motorlu Araçlar AŞ, Skoda,Citroen,Kia ve 2. el müşterilerine satış, servis, yedek parça ve sigorta hizmetlerini aynı çatı altında vermek için tesisinin temal atma törenini gerçekleştirdi.

 

 

İncar Group Motorlu Araçlar AŞ inşaat çalışması temel atma töreni açılışına, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Derinel, Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı İbrahim Yapar, Yüce Auto Skoda İş Geliştirme Müdürü Özgür Taşkın, Yüce Auto Skoda İş Geliştirme Selim Şişmanyazıcı?nın yanı sıra devetli topluluğu ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

     Ankara yolu 16. Km serbest bölge kavşağı karşısı, toplamda 18.000 metrekare açık bir alana sahip olan İncar Group Motorlu Araçlar AŞ?nin bünyesinde bulunan Skoda Citroen, Kia. Ve 2. el  4 standartlarındaki yeni çoklu marka  tesisi showroom, servis, yedek parça, aksesuar ve sigorta alanı olmak üzere toplamda  8.500 metrekare kapalı alanda hizmet vermeyi hedefliyor.

İncar Motorlu Araçlar Aş Yönetim Kurulu Başkanı Bülent İnciroğlu hizmet vermekte olduğu markalara yatırımlarının devam edeceğini,pek yakında Kayserimiz de eksikliği hissedilen Volvo markası ile el sıkışacaklarını  amaçlarının daha modern, daha kaliteli, konforlu ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermek olduğunu belirtti.