İMZA ŞOV!...

7.07.2017 08:28:20

Talasgücü Belediyespor gücüne güç kattı.Sarı-Lacivertliler 2017-2018 sezonu öncesi 11 iç transfer ve 7 dış transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi.

2017-2018 sezonunda ilimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig´de temsil edecek olan Talasgücü Belediyespor imza şov yaptı. Yeni sezon öncesi yollarını ayırdığı oyuncuların yerlerine yaptığı 7 dış transfer ile kadrosunu güçlendiren Talasgücü Belediyespor´da 2-3 transfer daha yapılacak. Sarı- Lacivertli takım önce ki gün Talas Belediyesi´nde düzenlediği basın toplantısı ile imza şovu yaptı ve yeni sezon öncesinde rakiplerine gözdağı verdi. 

Talas Belediyesi toplantı salonunda yapılan imza töreninde Kulüp İkinci Başkan Ali Rıza Karakullukçu´nun yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, Bülent Türemiş, Furkan Ergüneş, Atilla Şahinkara ve Metin Sami Doğramacı teknik ekip ve futbolcular katıldı.Düzenlenen imza töreninde 7 tane dış transfer ve 11 tane iç transfer olmak üzere toplan 17 oyuncuyu kadrosuna katan büyük Sarı-Lacivertli takım yeni sezon öncesinde büyük ölçüde kadrosunu oluşturdu. Sarı- Lacivertli takım iç transferde kaleciler Mustafa Bulut, Umut Mete,  ve Altan Güneş, Mehmet Tahir Kalem, Göksel Arsoy, Emre Öztürk, Rafet Kayapınar, Raşit Gür, Yekta Berk Kahraman, Özkan Tan, Salih Bahadır Soylu ile el sıkıştı. Dış transferde ise geçtiğimiz sezon Manisa Somaspor´da forma giyen Kayserili oyuncu Ayvaz Koç, Kozlu Belediyespor´dan Emrecan Özbay, Adem Demiroğlu, Kayserispor U-21 takımından Emrah Demir, 11 Nisan Belediyespor´dan A.Kerim Şuaip ile Kelkit Belediyespor´dan Sefa Yılmaz ve Adana Ceyhanspor´dan stoper Burak Öztürk´ü kadrosuna dahil ederek gücüne güç kattı. 

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: İMZA