İL MÜFTÜSÜ ALİ MARAŞLIGİL VEDA İÇİN MELİKGAZİ'DE

24.04.2015 15:19:57

Kayseri İl Müftülüğü görevinden emekli olan Ali Maraşlıgil, Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç'a veda ziyaretinde bulundu. Kayserililere hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gurur




2011 yılında Kayseri İl Müftülüğü görevine atandığını ve o tarihten bu zamana kadar görev yaptığı süre içerisinde Melikgazi Belediyesi ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ifade eden Ali Maraşlıgil Türkiye'de her alanda marka olmuş bir şehirde görev yapmak ve kadirşinas Kayserililere hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gurur olmuştur. Ülkemizin her yeri güzel ama, Kayseri benim gözümde her zaman müstesna bir yere sahiptir. Melikgazi Belediyesi de referans belediye olma özelliği ile bizlere her zaman sahip çıkmış ve destek olmuştur.Ne kadar teşekkür etsek azdır.Başkanımıza ve ekibine bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.”dedi.
Sonuçta kazanan şehrimiz ve vatandaşlarımız oldu.
Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile her zaman diyaloğu ve iş birliğini önemsediklerini, bunun da şehrimize bereket ve başarı olarak geri döndüğünü belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç Bu hizmetin sonu olmaz. Değerli hocamız tecrübesi, olgunluğu ve sağduyulu yapısı ile örnek aldığımız, takdir ettiğimiz bir büyüğümüzdür.Her zaman iç içe olduk ve dini tesislerimizin çevre düzenlemeleri,bakım ve onarımı ile temizliği gibi birçok konuda işbirliği yaptık.Sonuçta kazanan şehrimiz ve vatandaşlarımız oldu.Şehrimiz için hayırlı hizmetlere vesile olduğuna inandığım hocamıza bundan sonraki hayatında ailesi ile birlikte hayırlı uzun ömürler temenni ediyorum.” dedi.