İLK İDMANINA ÇIKTI

7.09.2017 09:23:59

Kayserispor, Portekiz ekibi Braga´dan kadrosuna kattığı 25 yaşındaki Sırp golcü oyuncu Nikola Stoilijkovic´i ilimize getirdi. 1 yıllık sözleşme imzalayan Nikola ardından dün akşam yapılan antrenmanda yer aldı.

Kayserispor, Portekiz ekibi Braga´dan kadrosuna kattığı 25 yaşındaki Sırp golcü oyuncu Nikola Stoilijkovic´i ilimize getirdi. 1 yıllık sözleşme imzalayan Nikola ardından dün akşam yapılan antrenmanda yer aldı.

Süper Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor golcü arayışında mutlu soan ulaştı. BRaga takımından Nikola ile 1 yıllık satın alma opsiyonluk sözleşme imzalayan Sarı-Kırmzılılar  yarın bitecek olan transfer dönemi öncesi 1-2 süpriz oyuncu daha kadroaya dahil edeceği öğrenildi. Dün akşam yapılan antrenmanla Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren Kayserispor´da Keyfiler yerinde. Yeni transfer Nikola takım arkadaşları, teknik heyet ve yönetim ile tanıştıktan sonra ilk antrenmanına çıktı. Oldukça neşeli ve keyifli olan Nikola Stoilikovic teknik heyetin şans vermesi halinde Demir Grup Sivasspor maçı kadrosunda yer alacak. (Özel Haber: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: İDMANINA ÇIKTI