İLHAM ÇARŞISI RESİM KURSU AÇTI

11.06.2016 10:02:50

?Bildiğini Paylaş? sloganı ile faaliyet gösteren Kayserigaz İlham Çarşısı Ekibi şirket içinde resim kursu düzenledi.



Faaliyetlerine büyük bir hız ve sorumlulukla başlayan İlham Çarşısı, teknik eğitimlerin dışında çalışanları iş yaşamı ve stresinden biraz olsun uzaklaştıracak bir ortamın oluşturulması adına, hobi faaliyetlerinin ilkini yağlı boya resim kursu ile başlattı. Çalışanlar, organize edilen yağlı boya resim kursu ile iş yaşamlarına farklılık katma fırsatı yakalayarak resim çizme kabiliyetlerini daha ileri taşıma fırsatı elde etti.
İlham Çarşısı üyelerinden olan Kayserigaz Muhasebe ve Finans Sorumlusu Nefise Tunçkanat yaptığı konuşmada; ?İlham Çarşısı, Bildiğini Paylaş sloganı ile planlanan eğitimlerle hem çalışanlar arası bilgi paylaşımını hem de gerekli durumlarda dışarıdan eğitimin alınmasını sağlıyoruz, eğitim planlarımızın aksatılmadan yürütülmesini amaçlıyoruz. Buna ek olarak hobi faaliyetlerine de yer veren İlham Çarşısı, hobi faaliyetlerimizden ilki olan yağlı boya resim kursunu çalışanlarımızla buluşturduk. Resim alanında profesyonel öğretmenler çalışanlarımıza eşlik ederek resim çizme tekniklerini uygulamalı olarak öğrettiler. Çalışanlarımız için oluşturduğumuz bu platforma katılım sağlayan arkadaşlarımız, aldıkları ve alacakları eğitimlerle kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar? dedi.
Kayserigaz Üst Yönetimi tarafından oluşturulan İlham Çarşısı Ekibi farklı bölümlerden arkadaşların katılımlarıyla homojen dağılımın yanı sıra her türlü konuda eğitim ve etkinlik organizasyonu yapacağının da habercisi olmaktadır. İlham Çarşısı Ekibi toplamda 7 kişiden oluşmaktadır, ekip üyeleri; İnsan Kaynakları ve Strateji Yönetmeni Hatice Berk, Bilgi Teknolojileri Sorumlusu İlmiye Nur Ayyıldız, Harita ve GIS Sorumlusu Ömer Çağıl, Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Demet Koç, İşletme Bakım Sorumlusu Fatih Tekeliğolu, İnsan Kaynakları Sorumlusu Ahmet Yalçın, Muhasebe ve Finans Sorumlusu Nefise Tunçkanat´tır.