İldem Park Alışveriş Merkezi yenilendi !

4.01.2019 09:06:32

Kayseri İldem bölgesinde hizmet veren İldem Park Alışveriş Merkezi yenilendi. İldem Park Alışveriş Merkezi bundan böyle KAYSERmall Outlet adıyla hizmet verecek.

Kayseri İldem bölgesinde hizmet veren İldem Park Alışveriş Merkezi yenilendi. İldem Park Alışveriş Merkezi bundan böyle KAYSERmall Outlet adıyla hizmet verecek.

KAYSERmall  hizmette !

?Kayseri´nin Alışveriş Merkezi? olma sloganıyla yola çıkan KAYSERmall Outlet, bir çok yeniliğe imza atarak, rakipsiz bir alışveriş deneyimi sunacak. Kayseri isminin ko?kenini olus?turan, şan ve soyluluk ünvanı anlamına gelen ? KAYSER´ kelimesinin İslam Ülkeleri´nde kullanılan bic?iminden  ilham alınarak, yeni ismi belirlenen KAYSERmall Outlet, sadece bir alışveriş merkezi olmanın çok ötesinde.

Yeni yönetim farkı !

GLA Gayrimenkul Yönetim Kiralama ve Danışmanlık AŞ´nin profesyonel ekibi tarafından yönetim ve kiralaması yapılacak olan KAYSERmall Outlet, güncellenen mağaza karması, temel hizmetler, büyük ilgi gören etkinlik ve organizasyonlar ile daha ilk günlerden fark yaratmayı başardı.

KAYSERmall Outlet, Ulusal ve Uluslararası bir çok markanın Outlet mağazalarıyla hizmet verecek ve Outlet avantajları ile alanında fark yaratacak.

Yeni Eğlence ve Yaşam Merkezi

KAYSERmall Outlet, yeni bakış açısı, yenilenen yüzü ve üstün hizmet anlayışıyla daha ilk günden fark yaratmaya başladı. Renkli etkinlik programıyla bir alışveriş merkezi olmanın çok  ötesinde müşterilerine bir yaşam alanı olarak hizmet vermeye başladı. Bir çok etkinliğe ve gösteriye imza atılan KAYSERmall Outlet,   Konserler, İmza Günleri, Gala Geceleri, Atölye Çalışmaları, farklı yaş gruplarına özel etkinlik programları ile ?´Kayseri´nin Alışveriş Merkezi´´ olarak alanında fark yaratacak ve rakiplerinden ayrılarak hizmet verecek.