İL MÜFTÜSÜ ŞAHİN GÜVEN´İN YAHYALI ZİYARETİ

24.10.2015 10:54:35

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, ziyaretlerde bulunmak ve Alemdar Cami ve Kur´an Kursu´nun temel atma törenlerine katılmak üzere Yahyalı İlçesi´ne ziyarette bulundu.


İl Müftüsü Şahin Güven, Yahyalı İlçe Müftülüğü´ne yeni atanan Bahri Çam´ı, makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. İlçe Müftüsü Çam, Yahyalı İlçe Müftülüğü personel sayısı, camiler, Kur´an Kursları ve müftülükçe yapılan çalışmalar hakkında İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven´e bilgi verdi. Ziyaret sonrası İl Müftüsü, Yahyalı Kaymakamı Metin Esen´i, Belediye Başkanı Esat Öztürk´ü, makamlarında ziyaret ederek ilçede yürütülmekte olan din hizmetleri hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaretler sonrası İl Müftüsü Yahyalı Alemdar Cami ve Kur´an Kursu´nun temel atma törenine katıldı.
Temel atma törenine Müftü Şahin Güven´in yanı sıra, Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı İlçe Müftüsü Bahri Çam ve temeli atılan caminin arsasının tahsisi ve yapımına maddi ve manevi destek veren Kayseri / Yahyalı´nın manevi mimarlarından olan Ali Ramazan Dinç ile vatandaşlar katıldı.