Tarih: 17.09.2018 09:05

İL BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ YAHYALI´DA

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti il başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Yahyalı ilçe teşkilatını ziyaret etti. Yahyalı ilçe teşkilat Başkanı Mahmut Esat Türkmenoğlu, ilçe teşkilat üyeleri ve İlçe Belediye Başkanı Esat Öztürk tarafından karşılanan il başkanı ve yönetim kurulu üyeleri esnaf ziyareti de gerçekleştirdi.

Ziyarette bir konuşma yapan Ak Parti Yahyalı ilçe teşkilat başkanı Mahmut Esat Türkmenoğlu,  ilçe teşkilatı olarak Hacılar ilçemizden sonra ilimizde en çok oy alan teşkilatız. İnşallah bu seçimlerde Hacılar ilçemizi geçmek istiyoruz.  Gece gündüz yorulmadan ve hiç durmadan çalışan bir Cumhurbaşkanımız var. Bizlerde ona layık olmak için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. İnşallah seçimlerde istenilenin üzerinde bir oy almak için bizlerde gece gündüz çalışmaya hazırız dedi.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk´de ?´Yahyalı olarak ilçe teşkilatımızla birlikte çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Teşkilatımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımıza özellikle çalışmalarından teşekkür ediyorum. Dedi.

İl başkanı Şaban Çopuroğlu ise; Teşkilatlarımızın başarısı özellikle kadın kollarımızın ve gençlik kollarımızın olağan üstü gayretleri sayesinde oluyor. Özellikle gençlik yapılanmamız ve gençlerimizin en çok oy verdiği partiyiz. Bunun sebebi ise kadınlarımız. Aile reisleri eve ekme getirme ve çalışma durumunda. Bu sebeple kadın kollarımızın olağan üstü çabası ve gençlerimizin iyi teşkilatlanması sayesinde inşallah bu seçim de de alnımızın akı ile çıkacağız. Dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —