İGS KAYSERİ´DE

7.11.2016 09:14:41

İGS, 1960´lı yıllarda hazır giyim anlayışını Türkiye´ye gelmesiyle birlikte kaliteli hizmetini Kayserili vatandaşlara da sunmaya başladı.

İGS, 1960´lı yıllarda hazır giyim anlayışını Türkiye´ye gelmesiyle birlikte kaliteli hizmetini Kayserili vatandaşlara da sunmaya başladı.

Açılışı gerçekleştirilen İGS giyim kampanyası Kayseri´de de vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Açılışa katılan İGS Giyim Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, ?12 yıldır bu sektördeyim. İGS Kayseri´de ilk defa fabrika mağazasını açtı. Hedeflerimiz çok büyük. Kayserililer iyi giyinmeyi bilen bir şehir. Kayseri´yi en iyi bir şekilde giyindireceğiz. Şuan da Türkiye genelinde Kayseri ile birlikte 35 mağazamız var. Bu ay içindeki hedefimiz 40 mağazaya ulaşmaktır. Bu ay sonunda bunlarda bitecek ve açılışı gerçekleşecek. Kayseri´de başka şube düşünmüyoruz. Tek bir mağaza ile devam edeceğiz. Şuan açılıştan dolayı yoğun bir ilgi var. Mağazamız açılmadan önce vatandaşlardan çok güzel bir ilgiyle karşılaştık. Bu bizleri sevindirdi. 3 al 1 öde kampanyamız, takım elbiselerinde geçerli olan bir kampanyamızdır. Vatandaşlar geldiği zaman mağazamızda fiyatlarımızın gruplandırıldığını görmektedir. 900 TL´lik bir takım elbise kampanya ile 300 TL´ye gelmektedir. Bu kampanya ay sonuna kadar devam edecektir. Kullandığımız kumaşlar 1. sınıf kumaşlardan oluşmaktadır.  Diğer ürünlerde ise yüzde 50 indirim kampanyamız devam etmektedir? ifadesini kullandı. (Haber: Bekir Aslantaş)



Anahtar Kelimeler: KAYSERİ