İĞRENÇ ÖTESİ!

19.05.2015 10:50:47

Ahlak polisinin 25 ayrı adreste gerçekleştirdiği operasyonda büyük bir ahlaksızlık gözler önüne serildi!

 

 

 

  Kayseri'de ve Adana'da bir villada eş değiştirme yöntemi (swinger)  ile fuhuş yapan gruba, polis baskın yaptı.

 

  Adana Çukurova ilçesi eksenli operasyonda, 23 kişi göz altına alındı.. İddiaya göre, Adana  Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 3 ay önce Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu öğrencisi E.Ş. (26) ile sevgilisi E.A.'nın  bir sosyal paylaşım sitesinde evli çiftlere para karşılığı fuhuş yatırdığı ihbarını aldı. İhbar üzerine yapılan takip bir iğrençliği ortaya çıkardı.  Adanalı çiftin, bir lüks villa kiralayarak Kayseri, Mersin, Osmaniye, Düziçi'nde de fuhuş partileri organize ettiğini saptadı.

 

4 İLDE 25 NOKTAYA OPERASYON

 

E.Ş. çok sayıda çifte sürekli villada fuhuş yaptırmaya başlayınca bu durumdan para kazanmak isteyerek eşsiz işadamlarını devreye soktu. İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Kayseri gibi illerden işadamları gelerek çiftlerle birlikte oldu. E.Ş. bunun karşılığında işadamlarından birlikte olduğu kadın başına bin lira para aldı. Bu aldığı paradan 300 lirasını da çiftlere verdi. Para almaya başladıktan sonra çift sayısında da artış meydana geldi. E.Ş. ve sevgilisi böyle fuhuş yaptırmaya devam ederken polis yeterli delili topladıktan sonra düğmeye bastı.

Polis  geçtiğimiz günlerde şafak vaktinde aralarında Adana, Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Düziçi'nin de bulunduğu 5 noktada 25 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda para karşılığı eşlere fuhuş yaptıran üniversite öğrencisi E.Ş. ile sevgilisi E.A. ile birlikte toplam 23 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 14'ü erkek 9'u kadın olduğu öğrenildi.

Şahıslar emniyet getirilerek sorgulanmaya başlandı. Yapılan sorguda E.Ş. suçlamaları kabul etmedi. Para karşılığı fuhuş yaptırmadığını fantezi amaçla birlikteliklerin yaşandığını söyledi.

 

23 zanlı yaklaşık 4 gün süren sorgularının ardından 'para karşılığı fuhuş yapmak, fuhşa yer temin etmek ve aracılık etmek' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: İĞRENÇ ÖTESİ!