İddiayı kaybetti Erciyes´in zirvesine çıktı

7.09.2018 13:36:26

Fenerbahçe-Kayserispor maçında iddiaya giren gazeteci, Fenerbahçe´nin maçı kaybetmesinin ardından Erciyes Dağı´nın zirvesine çıktı

Kayseri´de gazetecilik yapan 74 yaşındaki Bekir Demirağ, Fenerbahçe-Kayserispor maçında girdiği iddiayı kaybedince 3917 metre yükseklikteki Erciyes Dağı´nın zirvesine çıktı. 
Kayseri´de gazetecilik yapan 74 yaşındaki Bekir Demirağ, Geçtiğimiz hafta İstanbul´da oynanan Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasında, Kayseri´deki gazetecilerle "Fenerbahçe peş peşe 2 maç kaybetti, yani yaralı ? O bakımdan şahsen bu maçta beraberliğe bile göbek atarım. Benim favorim Fenerbahçe. Biz o Fener´i yenelim, ben de vallahi billahi Kayserispor kaşkolu veya bayrağını Erciyes Dağı´nın zirvesinde açarım" diyerek iddiaya girdi. 
Kayserispor´un deplasmanda Fenerbahçe´yi 2-3 mağlup etmesinin ardından 74 yaşındaki gazeteci Bekir Demirağ, dün sabah 02.00´da Şeytanderesi, Hörgüç kaya kulvarını takip ederek 7 saatlik yürüyüş sonunda Erciyes Dağı´nın zirvesine ulaştı. 
Havanın sert ve rüzgarlı olması nedeniyle Kayserispor kaşkolu ile fotoğraf çektiren gazeteci Bekir Demirağ, Erciyes Dağı´na 84. tırmanışını kaybettiği iddia nedeniyle yapmış oldu. 
Bekir Demirağ, "Bu benim Erciyes´e 84. tırmanışım oldu. İddiayı kaybettim ama Allah´a şükür sözümü tuttum. Kayserispor kaşkolunu daha önce 2009 yılında da Ağrı Dağı´ının zirvesinde açmıştım. Yaş 72 tırmanış 84 ! İnşallah Dalya diyeceğim" ifadesinde bulundu.