HURDACILAR ESNAFI SAHİP ÇIKTI

22.07.2016 09:42:30

Erciyes Hurdacılar Geri Dönüşümcüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği´de 15 Temmuz´da yaşanan FETÖ/PDY´nin darbe girişimine tepki göstererek demokrasi nöbetini tuttu.

Erciyes Hurdacılar Geri Dönüşümcüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği´de 15 Temmuz´da yaşanan FETÖ/PDY´nin darbe girişimine tepki göstererek demokrasi nöbetini tuttu. Erciyes Hurdacılar Geri Dönüşümcüler Derneği üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen demokrasi nöbetini tutmak için Cumhuriyet Meydanı´na geldiler.

Erciyes Hurdacılar Geri Dönüşümcüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Mustafa Özhan, burada yaptığı açıklamasında, ?15 Temmuz 2016 günü akşam saatlerinde yaşanan darbe teşebbüsü sonucunda hayatını kaybeden ve şehitlik mertebesine erişen tüm güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve Türk milletine sabır ve başsağlığı diliyorum. Darbe girişiminden komutanını koruyan ve şehit olan Niğde´nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu kasabasından olan Astsubay Ömer Halisdemir darbe girişimin kaderini değiştiren cesur yürekli bir yiğit olarak tarihe geçmiştir. İstanbul´da kepçesi ile karşı duran kepçe operatörü Niğdeli Yalçın Aran darbe girişimcisi askerlerin açtığı ateş sonucu şehit olmuştur. Bu süreçte yaralanan ve hastanede tedavileri devam eden tüm kardeşlerime de Cenab-ı Allah´tan acil şifalar diliyorum. Bu memleketin başına ne geldiyse bu darbeler yüzünden gelmiştir. Türkiye´ye darbeler her zaman sıkıntı yaşatmakta ve kalkınmasında, güçlenmesinde büyümesinde geriye atıp engel olmaktadır? dedi. 



Anahtar Kelimeler: HURDACILAR ESNAFI SAHİP ÇIKTI