HÜLYA NERGİS, KAFKAS DERNEKLERİ İLE BİRLİK MESAJI VERDİ

30.09.2015 09:50:52

AK Parti 26. dönem Kayseri Milletvekili adayı Hülya Nergis, Kayseri´ de faaliyet gösteren Kafkas Derneklerinin temsilcilerinden oluşan heyetle bir araya geldi.


Düzenlenen toplantıya, Kafkas Derneklerinin yöneticileri ile birlikte, 26. Dönem Milletvekilliği için aday adayı olan Cemil Görücü ve Metin Özkaya´nın yanı sıra, AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti il ve ilçe yöneticileri de katıldı. AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Hülya Nergis, Kafkas Dernekleri temsilcilerine, 1 Kasım seçimleri aday belirleme sürecinde bir araya gelerek yürüttükleri çalışma ve kendisine gösterdikleri destek için teşekkür etti.
Kafkas Dernekleri temsilcileri de toplantıda, Kayseri´de yaşayan Çerkezlerin kurmuş olduğu sivil toplum kuruluşları olarak koşulsuz şekilde Çerkezlerin Milletvekili adayı Hülya Nergis´in arkasında olacaklarını, seçilebilmesi için gerekli her türlü desteği vereceklerini belirterek, birlik mesajı verdi.
Kafkas Dernekleri temsilcileri adına söz alan yöneticiler, Kayseri´de yaşayan Çerkez toplumunun son dönemlerde çok güzel bir birlik mesajı verdiğini ve bu birlikteliğin devamı halinde gerek Uzunyayla, gerekse Pınarbaşı için çok güzel projelerin gerçekleştirilebileceğini belirtti.
Toplantıda söz alan Hülya Nergis, Pınarbaşı´da doğup büyüdüğünü, Uzunyayla´nın tanınan ailelerinden Adeje sülalesinden olduğunu, ilk, orta ve lise tahsilini burada yaptığını hukuk fakültesini bitirdikten sonra ise 5 yıl Pınarbaşı´da avukatlık yaptığını, 1996 yılında evlilik nedeniyle Pınarbaşı´dan ayrıldığını, ancak Pınarbaşı ile olan ilişkilerinin hiç kesilmediğini, bu nedenle de bölge insanını ve bölgenin gereksinimlerini çok iyi bildiğini belirterek kısaca kendisini tanıttı.
1 Kasım seçimlerinin ülke için hayırlı olması temennisinde bulunan Hülya Nergis, verilen birliktelik mesajı için Kafkas Dernekleri temsilcilerine, dernek yönetici ve üyelerine, ayrıca toplantıya katılan tüm katılımcılara teşekkür ederek, bu birlikteliğin artarak devam etmesini canı gönülden istediğini söyledi.