HOLLANDALI AİLE ERCİYES`E HAYRAN KALDI

17.03.2015 10:02:03

Belçika ve Hollanda`da yayın yapan Editie Enigma dergisi tarafından yapılan çekilişte Erciyes`te Kış Tatili yapmaya hak kazanan Hollandalı aile Erciyes`e geldi.


Erciyes AŞ ile Belçika ve Hollanda`da yayın yapan Editie Enigma dergisi tarafından düzenlenen çekilişle dergide bulunan bulmacayı doğru çözen 4 kişilik Hollandalı aile Erciyes`te 1 haftalık tatil kazandı. Erciyes`te bulunan bir otel tarafından ağırlanan ve Erciyes`te hiçbir ücret ödemeden 1 hafta geçiren aile, daha önce kar tatili yapmadıklarını ve Erciyes`i çok beğendiklerini söyledi. Erciyes`i adım adım gezen Hollandalı Bert Veerkanp, Erciyes`in çok güzel olduğunu söyleyerek, "Daha önce hiç kış tatili yapmamıştık. Türkiye`de böyle güzel bir tesisin olduğunu düşünmemiştik ama Erciyes donanımı ile profesyonel kayakçıların merkezi olmuş" dedi.
Erciyes AŞ Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler de, yerli ve yabancı turistlerin Erciyes`i tercih ettiklerini söyledi. Erciyes`e hafta sonu yapan karlar ile birlikte sezonun 2 hafta daha uzatıldığını söyleyen İkiler, suni karlamalarında devam ettiğini dile getirdi.