HİZMET İÇİN ADAYIM

20.12.2017 09:37:33

Kayseri Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkan Adayı Yener Yılmaz Ocak ayı içinde yapılacak oda seçimlerinde hizmet için adayım dedi.

01 Ocak 2018´de yapılması düşünülen Kayseri Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Genel Kurulu çoğunluk sağlanamaması durumunda 1 hafta sonra yapılacak. Hizmet için aday olan Yener Yılmaz başkan olması halinde birçok projeyi üyeleri ile birlikte faaliyete geçirecek.  1 yıldır gece gündüz demeden seçimle ilgili çalışmalarını sürdüren Kayseri Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkan Adayı Yener Yılmaz, tüm üyeleri ile yakından ilgilenip başkan olması halinde yapacağı projeleri anlattı. Kayseri Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkan Adayı Yener Yılmaz, ? Yaklaşık 1 yıldır seçimle ilgili çalışma yapmaktayım. Tüm üyelerimizin iş yerlerine ve çalıştığı kurumlara giderek bire bir görüşlerini aldım. Aday olmam konusunda büyük bir teveccüh gösterildi ve bende aday oldum. Yapılacak olan genel kurulda tüm üyelerimizin desteğini bekliyorum. Ben buraya hizmet için geliyorum. Gece gündüz demeden üyelerimizin hizmetinde olacağım. Yapılacak olan genel kurulumuz şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun? diye konuştu.

/resimler/2017-12/20/0938200518358.jpg /resimler/2017-12/20/0938346768483.jpg

Yener Yılmaz´ın Projeleri

P Plakanın hak ettiği yere gelmesi için, önünde bulunan özel izin belgelerinin iptali derhal gerçekleşecektir. (Bu konuda mahkeme kararına gerek olmadığını yasal olarak biliyoruz.)

P Plakaların hak ettiği değeri bulması ve düşük ücretin önüne geçmek için kurulan komisyonlar tarafından sürekli denetim yaparak, düşük ücretle iş yapan veya düşük teklif vererek esnafı zarara uğratan kişi veya firmalara, gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.

Oda üyelerimizin araçlarının bakım onarım için yararlanacağı bakım tesisi kurulacaktır.

Oda üyelerimizin araç giderleri için kurumsal firmalardan yüksek iskontolu teklifler alınacaktır. (Sigorta, lastik, Akü, akaryakıt vb.)

S Plakanın 9 ay çalışıp 12 ay vergi ödemesinin önüne geçilecek. Bu konuda maliye bakanlığına özel dosyalar hazırlanacaktır.

P ve S Plakalı çalışan esnafın, günlük çalışma saatine göre sigorta ve vergi giderleri, gerekli düzenlemelerle yeniden yapılandırılacaktır. 

S Plakaların çalıştığı kurumlarda ortak havuzların yaşayabileceği sorun ve uzlaşmazlıklarda talep halinde oda yönetimi tarafından kurulacak bir komisyonla oda üyelerinin haklarını gözetmek için gerekli çalışmalar yapılacaktır.

S ve P plakalı araçların denetiminde, zabıta ve polis ekiplerine destek olarak oda yönetiminin görevlendirdiği yönetim kurulu üyeleri destek vererek, haksız ceza uygulamalarının ve korsan çalışan araçların tespitini yapmak için uygulama gerçekleşecektir.  

Yönetim kurulu gerek odada, gerek esnafın içinde aktif olarak her konuda ortak çözümlere ulaşacaktır.

Haber: Bekir Aslantaş



Anahtar Kelimeler: HİZMET İÇİN ADAYIM