HİSARCIK ASFALTLANIYOR

2.07.2015 15:03:00

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hisarcık Bölgesi´ndeki 3 mahallede asfaltlama çalışması yapıldığını ve bu yıl Hisarcık´ta asfaltsız yol kalmayacağını söyledi.

 
Hisarcık Bölgesi´nin Melikgazi ve Kayseri için önemli olduğunu çünkü Erciyes Dağı Kış Turizm Merkezi´nin giriş kapısı ve ayrıca yeşillikler içinde doğal yapısı ile şirin bir yerleşim alanı olduğunu hatırlatan Başkan Büyükkılıç, Hisarcık Bölgesi´nde elektrik, kanalizasyon ve içme suyu şebekesinin yenilendiğini ve bu yıl doğalgaz hattı çalışmasının tamamlandığını kaydetti.
Altyapı sorunu olmayan ve tüm yatırımları yer altına alınan Hisarcık Bölgesi´nde 3 mahallede toplam 30 bin ton asfalt kullanarak tüm yolların asfaltlanacağını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Melikgazi Belediyesi olarak sözde değil özde bir yatırım ile Hisarcık Bölgesi´nde asfalt sorununa kesin çözüm getiriyoruz. Tüm altyapı çalışması yenilenen Hisarcık Bölgesi´ndeki İbrahimTennuri, Bahçelievler ve Erciyes Mahallelerinin tamamında asfaltlama çalışmasına başladık. Her cadde ve sokak asfaltlanacak. Bu hafta 15 bin ton, gelecek hafta 15 bin ton olmak üzere 30 bin ton asfalt ile Hisarcık´ta tüm yollar yenilenmiş olacaktır. Yeşiller içinde, tarih ve doğal bitki örtüsü ile bütünleşen bu şirin bölgemizde yazın toz, kışın çamur tarih olacaktır. Hisarcık Bölgesi´nde gerçekleştirilen Meydan düzenlemesi, Düğün salonu, Fatih Parkı Düzenlemesi, Deliçay üzerine yapılan beton kanal ve korkuluk gibi yatırımlar ile Melikgazili olmanın farklılığı yaşanmaktadır."



Anahtar Kelimeler: HİSARCIK ASFALTLANIYOR