HİMMETDEDE´DE ?İLHAN? DÖNEMİ

3.08.2017 09:48:44

Süper Amatör Küme ekiplerinden Himmetdedespor´da Mehmet ilhan dönemi resmen başladı. 2017-2018 sezonunda Süper Amatör Küme´de mücadele edecek olan Himmetdedespor´da antrenörlük koltuğuna Kafkasspor´dan ayrılan Mehmet İlhan getirildi.

Süper Amatör Küme ekiplerinden Himmetdedespor´da Mehmet ilhan dönemi resmen başladı. 2017-2018 sezonunda Süper Amatör Küme´de mücadele edecek olan Himmetdedespor´da antrenörlük koltuğuna Kafkasspor´dan ayrılan Mehmet İlhan getirildi.  Geçtiğimiz sezon Birinci Amatör Küme´de şampiyon olarak adını Süper Amatör Küme´ye yazdıran Sarı-Lacivertliler yeni sezonda iddialı geliyor. Sedat Bulut´un alt yapı ve yaz okulları genel koordinatörü olmasından sonra A takımın başına Mehmet İlhan getirildi. Yeni sezonda Süper Amatör Küme´de başarılı olmayı hedefleyen Himmetdedespor önümüzdeki hafta yeni sezon çalışmalarına start verecek. Geçtiğimiz sezon ki kadrosunu koruyan Sarı-Lacivertliler 5-6 transfer yaparak yeni sezona başlayacak.

?Genel Kurul yapılacak?

Yeni sezon öncesi genel kurul yapacak olan Himmetdedespor takımın ismini değiştirecek.  Yeni sezonda Süper amatör Küme´de 3861 Trabzonspor olarak yoluna devam edecek olan Sarı-Lacivertliler bu hafta için Genel Kurul tarihini açıklaması bekleniyor. Yeni sezonda isim değişikliği yaparak sezona başlayacak olan sarı-Lacivertliler transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gizli bir şekilde transfer çalışmalarını yürüten Himmetdedespor anlaşmaya vardığı oyuncuları ise ilerleyen günlerde açıklayacak. (Haber: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: HİMMETDEDE İLHAN DÖNEMİ