HİÇYILMAZ´DAN DEĞERLENDİRME

19.06.2015 10:37:48

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl hazırlanan "Türkiye´nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırması sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

 

Hiçyılmaz, listede 16 Kayseri firmasının yer almasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, ?İSO ilk 500 listesinde 16 Kayseri firması yer aldı. Bu bakımdan elde edilen başarı bizler için büyük önem taşımaktadır? dedi.

Başkan Hiçyılmaz, HES Hacılar Elektrik San. ve Tic. A.Ş., Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. ve Boytaş Mobilya San. ve Tic. A.Ş.´nin bu yıl da Kayseri sıralamasında ilk üç sırayı paylaştıklarını belirten Hiçyılmaz, ?Bu üç firmanın ardından listede yer alan; Merkez Çelik San. Ve Tic. A.Ş., Boyteks Tekstil San. ve Tic. A.Ş. , Hasçelik Kablo San. ve Tic. A.Ş.,  Orta Anadolu Ticaret ve Sanayi İşletmesi T.A.Ş. , Boyçelik Metal San. ve Tic. A.Ş., İstikbal Mobilya San. ve Tic. A.Ş. , Kumtel Dayanıklı Tüketim Malları Plastik San. Tic. A.Ş., Mega Metal San. Ve Tic. Ltd. Şti., Erbosan Erciyas Boru San. ve Tic. A.Ş., Form Sünger ve Yatak San. Tic. A.Ş., Sersim Dayanıklı Tüketim Malları San. ve Tic. Koll. Şti.,  Femaş Metal San. ve Tic. A.Ş. ve YATAŞ Yatak ve Yorgan San. Tic. A.Ş. firmalarını kutluyorum? diye konuştu.

Başkan Hiçyılmaz, Türkiye´nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan Kayseri firması sayısında ilerleyen yıllarda daha fazla artış olmasını dilediklerini ifade ederek, Kayseri´nin gelişmesi ve özellikle ihracat hedeflerine ulaşılabilmesi bakımından bunun önemli olduğunu vurguladı.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: