HİÇBİR TEHDİT BİZLERİ YILDIRAMAZ”

18.05.2015 10:01:48

Terziler ve Konfeksiyoncular Odasının düzenlediği etkinliğe katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Biz Allah'ın verdiği ömrü tamamladığımız zaman dünyadan ayrılacağımızı bilen insanlarız. Hiçbir tehdit bizleri yıldıramaz” dedi.


Düzenlenen etkinliğe Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, davetliler ile Terziler ve Konfeksiyoncular Odası üyeleri katıldı. Programda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye birçok badiren geçti ve geçmeye de devam ediyor. Ne zaman Türkiye bir kalkınmaya başladı dikkat edin mutlaka paçasından aşağı çekmeye çalışanlar olmuştur. Şuanda öyle bir durumla karşı karşıyayız. Şimdi müdahale etme ihtiyacı duyuyorlar” diye konuştu.
Yıldız ayrıca, Bu seçimlerde göstereceğimiz tavır bir partinin yükselişi diğer partinin düşmesine yönelik değildir. Türkiye'nin istikrarına yönelik tavır olacaktır. Bizler kendimizden daha çok sevdiğimiz çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmak açısından 7 Haziran'da gerekli hassasiyeti göstereceğiz. Türkiye'nin birçok kamburu var. Bunlardan birtanesi şehitlerimizle alakalı konulardır. Biz insanımızın artık bu acıyı çekmesini istemiyoruz. Bununla alakalı müzakerelerle de iyi bir noktaya geldik. Artık bunun geri dönüşü yoktur. Bizler kaybedecek şeyleri olmayan insanlarız. Biz Allah'ın verdiği ömrü tamamladığımız zaman dünyadan ayrılacağımızı bilen insanlarız. Hiçbir tehdit bizleri yıldıramaz” şeklinde konuştu.
Muhalefet partilerinin seçim vaatleri ile ilgili konuşan Yıldız, Bu vaatler olsaydı Cem Uzan'ın vaatleri karşılık bulurdu. Karşılık bulmadı. Bizim insanımız bunun farkına vardı. Siyasi istikrarı sağlaması gereken iktidar partileridir. Bunu korumaları gerekenlerde esnaflar, işadamlarıdır. Türkiye inşallah ilerlemesine devam edecek. Boş vaatlerin bizler ikna etmediğini biliyor ve görüyoruz” ifadelerini kullandı.