HER ZAMAN YANLARINDAYIZ!

28.03.2015 10:39:26

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) huzurevinde ikamet eden yaşlıları ziyaret etti. MHP İl başkanı Baki Ersoy, Her zaman yanlarında olduğumuzu, bir problemleri yâda sorunları olduğunda bizim yapabileceğimiz bir şey olduğunda, bizlere sürekli ulaşabilecekler

 

Yaşlılar Haftası nedeniyle, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Baki Ersoy ve yönetim kurulu üyeleri huzur evini ziyaret etti. Ziyaret esnasında basın mensuplarının yaşlıların aleyhinde sonuç doğuracağı için huzurevi yönetimi tarafından fotoğraf verilmedi.

Karşılaştığı huzurevi sakinleri ile tek tek konuşan Ersoy,  Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak huzurevimizi ziyarette bulunduk. Büyüklerimizin bir nebzede olsa gönlünü almak için, sıkıntılarının sorunlarının olup olmadığını yerinde görmek için, il yönetimimizle birlikte ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. İnsan burada hem üzülüyor hem seviniyor. Üzüldüğümüz nokta bu insanların ailelerinden çoluk çocuklarından uzak burada bulunmaları, sevindiğimiz nokta ise devletimizin büyüklüğü. Hepsi de çok şükür ki rahat burada. Problemlerinin olmadığını söylüyorlar, huzur içinde yaşadıklarını söylüyorlar. Bizim için sevdirici olan bu kısmı. Biz düzenli olarak, elimizden geldiği kadar ayda bir seferde olsa bu insanların yanlarına gelip hayır dualarını almak istiyoruz. Böyle bir projemiz var MHP olarak. Yineliyorum ki bu insanların duaları bizler için önemli. İnşallah büyüklerimizin duaları ile çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Huzurevini ziyarete gelen öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Ersoy, duyarlılıklarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.

Haber: Berna Utaş Utangan



Anahtar Kelimeler: HER ZAMAN YANLARINDAYIZ!