HERŞEY ‘YENİ VE YENİLİKÇİ' OSB İÇİN!

17.04.2015 10:09:39

Yeni ve yenilikçi vurgusu yapan Tahir Nursaçan, Biz Organize Sanayi Bölgesi'ne sahip olmaya değil, sahiplerine hizmet sunmaya geliyoruz” dedi.

 

4 Mayıs'ta yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesi Genel Kurulu'nda, yönetim kurulu başkanlığı için Tahir Nursaçan adaylığını açıkladı. Hayat Havlu ve Miray Tekstil'in sahibi Tahir Nursaçan OSB Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğunu düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında kamuoyu ile paylaştı. Kayseri sanayisinin yeniliğe aç kaldığını vurgulayan Tahir Nursaçan, Kayseri kültüründe sevgi ve saygıyı barındıran, bununla birlikte ilgiyi göstermekte hiç çekinmeyen bir şehrin mirasını taşıyoruz. Biz Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde her sanayicimize bu kültür ile hizmet vermek için adayız. Biz ilgi göstermekten, mutluluk duyacak bir ekibiz” diye konuştu.

Biz fikirlerimizle geliyoruz”

Konuşmasında sıkça  ‘yeni ve yenilikçi' vurgusu yapan Nursaçan, biz durağan bir atalete karşı boyun eğmiş değil, yeni ve taze bir grubuz. Biz KOSB'ye sahip olmaya değil, sahiplerine hizmet sunmaya geliyoruz. KOSB Kayseri ekonomisine mutlak suretle katkı sağlayan bir yapıdır. Bu yapıda kim ki yeni ve gelişimci adımlar atarsa, bu şehir kazanır. Biz bu kazanımları artırmak için fikirlerimizle geldik. Kayseri sanayisi yeniliğe aç kaldı. Biz yeni ve yenilikçiyiz” diye konuştu.

4 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Kayseri organize Sanayi Bölgesi Genel Kurulu'nda adaylığını açıklayan Tahir Nursaçan'ın yönetim kurulu listesi şu şekilde:

Mehmet Tazecioğlu, Mustafa Yayla, Seyit Demir, Seyhan Arifoğlu, Süleyman Sarptaş, Mehmet Yamanlar, Şadi Başkal, Şeref Özdemir, Nihat Küçükusta, Özer Bostancı, Murat Dur.