HER GÜNÜMÜZ BİR BAYRAM HAVASINDA GEÇİYOR

20.05.2015 11:20:36

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Kemal Tekden, seçim çalışmaları kapsamında, Talas ilçesinde çarşı ve pazar esnafını ziyaret etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Kemal Tekden, seçim çalışmaları kapsamında, Talas ilçesinde çarşı ve pazar esnafını ziyaret etti.Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlardan çok güzel tepkiler aldıklarını belirten Tekden, "Her günümüz bir bayram havasında geçiyor. Bu da bizleri oldukça mutlu ediyor" dedi.

 

 AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı kemal Tekden, Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost ve ilçe teşkilatı ile birlikte, Talas, çarşı ve pazar esnafını ziyaret etti.

 

Ziyaretler esnasında, vatandaşların ve esnafın gösterdiği teveccühten dolayı oldukça memnun olduklarını belirten Tekden, "Ziyaretlerimiz sırasında, içlerinde sloganlar atanlar dahi oldu. Yani o kadar mutlu olduk. Bu tür olumlu görüntülerde bizleri son derece  mutlu ediyor. Hizmet için şevkleniyor ve enerji doluyoruz. Allah, bu millete çok büyük hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin.

 

Bu gün ayrıca 19 Mayıs Gençliğin Bayramı, bizlerde kendimizi genç hissediyoruz. Vatandaşlardan o kadar olumlu bir enerji alıyoruz ki, bizlerde artık kendimizi genç görüyoruz. İnşallah, hayırlısı ile bu seçim dönemi Türkiye`yi daha güzel günlere götürür. Milletimizle ve halkımızla bütünleşiyoruz. Bundan güzel şey olur mu? Bu görüntüler karşısında da her gün bizim için ayrı bir bayram oluyor. İnşallah, 7 Haziran`dan sonrada büyük bir başarı elde edersek, bir bayram daha kutlayacağız." şeklinde konuştu.