Her şey Kayserimiz için

26.01.2018 10:22:21

Lokantacılar ve Pastacılar Odası seçimi Cumartesi günü Şehir tiyatrosunda yapılacak.

Lokantacılar ve Pastacılar Odası seçimi Cumartesi günü Şehir tiyatrosunda yapılacak.
Bu zamana kadar tüm üyeleri ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunan ve sorunları dinleyen Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkan adayı Altan Aydemir? kazanan üyemiz? olacaktır. dedi.
Yapılacak seçim ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Altan Aydemir:? 27 Ocak 2018 Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda16. Olağan genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Yapılacak olan bu genel kurulumuz başta üyelerimize ve tüm Kayseri halkına hayırlı ve uğurlu olsun. Bizler projelerimizi tüm üyelerimize anlattık. Ve Sorunların hepsini not aldık. . Bizler yönetim kurulu olarak görev verildiği takdirde bütün sorunları halletmenin yoluna gideceğiz. Başkan olduğum takdirde projelerim şunlardır. Kayseri mutfağının dünya ölçeğinde ?marka? olmasını sağlamak amacıyla, yerel yöneticilerle işbirliği içerisinde çalışmalar gerçekleştirmek. Kuracağımız Kayseri Mutfak Kültür Sarayı marifetiyle, ilimize gelen yerli ve yabancı turistlerin lezzetlerimizi tatmasını sağlamak ve bu yolla tanıtım ağımızı genişletmek Sektörümüzde istihdam isteyen kardeşlerimizle işverenlerimizi bir araya getirecek profesyonel iletişim kanalları kurmak. Turizm şehri olmamız hasebiyle, personelimizin uluslararası düzeyde hizmet sunabilmeleri adına akademisyen destekli eğitimler ve çalıştaylar düzenlemek. Merdiven altı da denilen ve sağlıksız koşullarda hizmet veren ruhsatsız işletmelerle diyalog kurmak ve gerekli düzenlemeleri yapmak. Lokantacılar ve Pastacılar Odası´nın; kalite, hijyen, sağlık ve gramaj kriterleriyle belirlediği fiyat listesine uyulmasını sağlamak. Kayseri´ye gelen yerli ve yabancı misafirlerimize hizmet veren bütün işletmelerimizin; dekordan kişisel bakıma, güler yüzden kalite ve sunuma kadar gerekli standartları yakalamasını sağlamak.
Saygıdeğer basın mensuplarımız özellikle şu söyleyeceğim maddeyi çok daha fazla önemsiyorum: Sektörümüzün bütün ihtiyaçlarının yer alacağı Kayseri merkezli bir internet sitesiyle, zaman kaybetmeden kaliteli ürünleri uygun fiyata temin edebileceğimiz dijital bir platform kurmak. Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımızın tahsis ettiği arsaya TOKİ kanalıyla konut inşa etmek ve dar gelirli sektör çalışanlarımızı ev sahibi yapmak. Eğitim, iş ve askerlik gibi gerekçelerle Kayseri dışında yaşayan evlatlarımızın, bulundukları şehirlerdeki sektör odamızdan destek almalarını sağlamak.
Haber: Durdu Aslantaş



Anahtar Kelimeler: Kayserimiz için