HEM FUTBOLCU, HEM TURİZMCİ

25.07.2020 11:04:00

Futbolcu Batuhan Kaya, Nevşehir’in Kapadokya bölgesinde turizme atıldı.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da yeni bir turizm acentesi. Dünyan’ın ve Türkiye’nin birçok kentinden ve şehrinden Nevşehir Kapadokya bölgesine gelen turistler ve aileler oldukça keyifli günler geçiriyor.

Turizm acentesi açan başarılı futbolcu Batuhan Kaya bölgede yaptığı işlerden de isminden söz ettirmeye başladı. Aktif futbol hayatına devam eden Kaya geçtiğimiz sezon Diyarbakır’da oynadı.

Hem profesyonel olarak hem de amatör olarak birçok takımda forma giyen Batuhan Kaya aynı zamanda iş hayatında da oldukça başarılı. Futbolculuğu gibi iş hayatında da başarılı olan genç isim turizmin önemli bir yeri olan Kapadokya’da turizm faaliyetlerini sürdürüyor. Bu zamana kadar Kayseri Erciyesspor, Hes Kablo Kayserispor, Kayseri Şekerspor, Ceyhanspor, Afyon Sandıklıspor, Hakkâri Yüksekova Belediyespor, Bağlar Belediyespor’da top koşturan kaleci yeni sezon hangi takımda oynayacağı ise meral konusu.  29 yaşındaki başarılı kaleci Batuhan Kaya, profesyonel futbol geçmişiyle de biliniyor.

 



Anahtar Kelimeler: FUTBOLCU TURİZMCİ