HAYDİ KIZLAR

18.11.2014 17:24:03

FİBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu`nda mücadele eden Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜspor) bugün üçüncü maçında Kadir Has`ta saat 19.00`da İspanya temsilcisi CB Avenida takımını konuk edecek

FİBA Kadınlar Avrupa Ligindeki temsilcimiz Abdullah Gül Üniversitesi Spor Kulübü (AGÜspor) grupta üçüncü maçını bugün CB Avenida takımı ile oynayacak.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi`nde (TBKL) dört maçını da kazanarak yoluna kayıpsız devam eden Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜspor ) Avrupa Ligi 3. maçında bugün sahasında oynayacağı İspanyol takımı CB Avendina maçını kazanarak Avrupa B Grubunda ilk galibiyetini almak istiyor. Bugün Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi`nde oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 19.00`da başlayacak. Hazırlıklarını sorunsuz şekilde tamamlayan AGÜspor`da sakat oyuncu bulunmuyor. Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz grupta daha önce oynadığı Fenerbahçe ve Energa Torun maçlarını kaybetmetmişti. Öte yandan, A Grubu`na istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve iki maçını da kaybeden Galatasaray Odeabank, deplasmanda Dynamo Kursk ile karşılaşacak. Temsilcimiz gibi Kadınlar Avrupa Ligi`ne yenilgiyle başlayan Rus ekibinin mücadelesi TSİ 18:00’da başlayacak. B Grubu`nda 2-0`lık derecesiyle zirvenin ortağı olan Fenerbahçe ise Energa Torun`u ağırlayacak. Oynadığı 2 karşılaşmada 1 galibiyet alabilen Energa Torun ile temsilcimizin mücadelesinin başlama saati, 20:00. (Memduh BORAZAN)