HAYALİ GERÇEK OLDU!

9.04.2016 10:17:30

İlköğretim öğrencisi minik Doğanay Doygun´un hayaline CHP Talas ilçe Örgütü ve Av. Zeki Gümüş sessiz kalmadı.

Talas ilçesi Kani Arıkan İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Doğanay Doygun, okullarındaki Atatürk büstünün eski olduğunu ve Atatürk köşelerinin bulunmadığını mail yoluyla CHP İl Başkanlığına bildirdi. Doğanay´ın üzülmesine sessiz kalmayan CHP Talas teşkilatı durumu geçtiğimiz dönemde Milletvekili Aday Adayı olan Av. Zeki Gümüş´e iletti.  Duruma sessiz kalmayan CHP Talas teşkilatı ve Gümüş gerekli tadilat işlemlerini yaparak Doğanay´ın hayalini gerçekleştirdi.

/resimler/2016-4/9/1018288277805.jpg

Duyarlı öğrencilerin her zaman yanında olacaklarını ifade eden Gümüş, ?Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk´e sahip çıkan ailelerin ve onların yetiştirdiği çocukların olmasından dolayı bu ülkenin iç ve dış düşmanlarına asla diz çökmeyeceğinin kanıtıdır. Bundan ötürü değerlerimize sahip çıkan yeni nesille gurur duyuyorum ve her zaman yanlarında olacağım? dedi.

Minik Doğanay Doygun ise çok mutlu olduğunu belirterek, ?Dileğimi yerine getiren herkese çok ederim. Yeni büstümüze ve köşemize kavuştuk? diyerek duygularını dile getirdi.

Yaptırılan büstün açılış törenine, Doğanay Doygun´un annesi Nesibe Doygun,  babası Serdar Doygun, okul öğrenci velileri,  CHP Kayseri Milletvekili Aday Adayı Av. Zeki Gümüş, CHP Talas İlçe Başkanı Yalçın Mağden,  Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kayseri Şube Başkanı İsmail Ulusoy katıldı.

Haber: Berna Utaş Utangan

 

 

 



Anahtar Kelimeler: HAYALİ GERÇEK OLDU