HATİCE KURT`TAN ZİYARET

20.03.2015 10:55:11

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Hatice Kurt, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ı ve MAZLUMDER Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş'ı ziyaret etti.


Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Hatice Kurt, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ı ve MAZLUMDER Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş'ı ziyaret etti.
Kurt'un ilk ziyareti Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbaytrakdar'a oldu. Kurt, Çolakbayrakdar'a yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini iletti. Çolakbayrakdar ise Kurt'a çıktığı yolda başarılar diledi. Kurt, Çolakbayrakdar ziyaretinden sonra MAZLUMDER Şube Başkanı Ahmet Taş'ı ziyaret etti. MAZLUMDER yöneticiler tarafından karşılanan aday adayı Hatice KURT, kendisinin de bir sivil toplum kuruluşu temsilcisi olduğunu, bu alanda kazandığı bilgi ve tecrübelerini bir bayan milletvekili olarak ülkenin hizmetine sunmak istediğini, özellikle gençlerin erdemli ve donanımlı yetişmesi için çaba sarf edeceğini, bunun için sivil toplum kuruluşlarının destek ve dualarını beklediğini dile getirdi.
Ak Parti aday adayı Hatice Kurt`un ziyaretinden memnun kaldıklarını bildiren MAZLUMDER Şube Başkanı Ahmet Taş, sivil toplum kuruluşlarındaki bilgi ve birikimi ile milletvekilliğine talip olan Hatice Kurt`un aday adaylığının hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi. Milletvekili seçilmesi halinde hizmet ehli, sivil topluma yakın bir vekil olmasını beklediklerini dile getirdi.



Anahtar Kelimeler: HATİCE KURT`TAN ZİYARET