HASTANEDE REZALET

29.01.2018 09:40:37

Safra kesesi olmayan bir kişinin ´Safra Kesesi Normal Boyut ve görünümdedir´´ raporu verildi. Rezalete imza atan Uzm.Dr. 59 yaşındaki kişiyi adeta şok etti.


Özel Dünyam Hastane´sinde ilginç bir olay yaşandı. 5 yıl önce safra kesesi alınan 59 yaşındaki İlhan İncetürkmen genel kontrol için gittiği hastanenin raporlarını görünce şaşkına döndü. Olmayan safra kesesine Uz.Dr.raporuna ´´Safra Kesesi Normal Boyut ve görünümdedir´´ yazısı ile karşılaşan İncetürkmen konuyu sosyal paylaşım sitesine taşıdı.
Olay önceki gün yaşandı. Sağlık kontrolü yaptırmak için Özel Dünyam Hastanesi´ne giden 59 yaşındaki İlhan İncetürkmen ismindeki vatandaş, hayatının şokunu yaşadı. 5 yıl önce safra kesesini aldıran İncetürkmen, genel kontroller sonrası kendisine Uzm. Dr. Fikriye Sakıncı Savaş imzalı verilen raporu inceledi.´´Safra Kesesi Normal Boyut ve görünümdedir´´ yazısını görünce şaşıran İlhan İncetürkmen, durumu yetkililerle paylaştı. Kendisinin 5 yıl önce safra kesesini aldırdığını söyleyen İncetürkmen, Özel Dünyam Hastanesi yetkililerine sosyal paylaşım sitesinden tepkisini gösterdi. Rezalet denecek bu olayda Tomografi Uzmanın başka hastalara da yanlış bilgiler vereceği düşüncesine sahip olan İlhan İncetürkmen, ?Amacım kurumu karalamak değil, ama yetersiz, dikkatsiz bir Ultrason, Tomografi Uzman´ı Hekimin başımıza ne işler açabileceğini göstermek? diye görüşlerini kendi sosyal paylaşım hesabından paylaştı.
İşte başına gelen ilginç olay sonrası İlhan İncetürkmen paylaşımı:
"Kontrol için Özel´e gidince, para ödeyince İhmal azalmıyor. 5 yıl önce safra kesesinin tamamı alınmıştı. Olmayan! safra kesesine Uz.Dr.raporuna ´´Safra Kesesi Normal Boyut ve görünümdedir´´ yazmış. Demek ki organlarım kendini yenilemiş ne güzel :D Amacım kurumu karalamak değil, ama yetersiz, dikkatsiz bir Ultrason, Tomografi Uzman´ı Hekimin başımıza ne işler açabileceğini göstermek amacıyla paylaşıyorum
SAĞLIK BÜYÜK ZENGİNLİK, SAĞLIĞINIZA DİKKAT EDİN."

/resimler/2018-1/29/0942392486161.jpg

Güer misin-ağlar mısın?

Özel Dünyam Hastane´sinde ilginç bir olay yaşandı. 5 yıl önce safra kesesi alınan 59 yaşındaki İlhan İncetürkmen ismindeki vatandaş genel kontrol için gittiği hastanede sağlık raporlarını görünce şaşkına döndü. Olmayan safra kesesine Uz.Dr.raporuna ´´Safra Kesesi Normal Boyut ve görünümdedir´´ yazısını gören İncetürkmen başına gelen ilginç olayı  sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. Raporu paylaşan İncetürkmen, " Para verince ihmal azalmıyor, dikkat edin? uyarısını yaptı.

Bu işte ihmal var.

Olay önceki gün yaşandı. Sağlık kontrolü yaptırmak için Özel Dünyam Hastanesi´ne giden 59 yaşındaki İlhan İncetürkmen ismindeki vatandaş, hayatının şokunu yaşadı. 5 yıl önce safra kesesini aldıran İncetürkmen, genel kontroller sonrası kendisine Uzm. Dr. Fikriye Sakıncı Savaş imzalı verilen raporu inceledi.´´Safra Kesesi Normal Boyut ve görünümdedir´´ yazısını görünce şaşıran İlhan İncetürkmen, "Benim safra kesem yokki normal olsun. Bu işte büyük bir ihmallik var?diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: HASTANEDE REZALET