Hasret giderildi çile başladı

11.07.2016 10:41:32

9 günlük bayram tatilini Kayseri dışında geçiren vatandaşların dönüşe geçmeleriyle birlikte birçok sorun de beraberinde geldi. Özellikle Kayseri-Kırıkkale kara yolunda yaşanılan yoğunluk kazalara sebebiyet verdi.

 

 9 günlük bayram tatilini Kayseri dışında geçiren vatandaşların 2 gün öncesinden dönüşe geçmeleriyle birlikte sorunlar da beraberlerinde geldi. Özellikle Kayseri-Kırıkkale kara yolunda yaşanılan yoğunluk kazalara neden oldu.

 Bayramı aileleriyle ve aile büyükleriyle geçirmek için ya da tatil nedeniyle şehir dışına gidenlerin dönüşü tamamlandı. Dönüş sırasında trafik sıkışıklığının önüne geçilmeye çalışılsa da Kayseri-Kırıkkale, Kayseri-Malatya karayollarında trafik yoğun şekilde aktı. Bu mevkilerde ise yoğunluğun gece geç saatlere kadar sürmesi trafiğin ağır akmasına sebep oldu.

Yoğunluğun yaşandığı bölgelerde trafik ekipleri önlem alıp sürücüleri uyarsalar da yaşanılan kazaların önüne geçemediler. Yine de ekipler trafiği rahatlatmaya çalıştılar.

 Trafik ekipleri de yoğunluğun sürdüğü geç saatlere kadar denetimlerini daha çok sıkılaştırarak sürücüleri hız sınırını geçmemeleri ve trafik kurallarını ihlal etmemeleri konusunda uyardı.

 Haber:Mukadder Karakaş