HASEKİ DAYAĞI SORACAK!

11.04.2016 09:35:07

Kayseri Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, parti içinde tartışmaya neden olan ?Dayak dosyası?nı araştırmakla görevlendirildi.

 

AK Parti´de Kayseri Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki´ye zor görev. AK Parti Genel Merkezi, bir bilgilendirme toplantısında Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu´nun ?Bizim kadınlardan alacağımız eğitime ihtiyacımız yok. Bir kadından vaaz mı alacağız?? diyerek Diyanet görevlisi Ayşe Yılmaz´ı zorla kürsüden indirmesi, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu´nun, kendisini eleştirdiği için MHP´li meclis üyesi Hasan Bayrak´ı, 2 kardeşine dövdürdüğü iddiasınının dosyaları Özhaseki´ye iletildi?

AK Parti Genel Merkezi´nin isteği doğrultusunda Trabzon İl Başkanı Haydar Revi tarafından hazırlanan geniş çaplı bir rapor, Mehmet Özhaseki´ye verildi... Özhaseki´nin parti içinde tartışmayı beraberinde getiren bu zorlu dosyayla ilgili derinlemesine bir araştırma yapacağı öğrenildi. Öte yandan Of´taki krize neden olan Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu´nun Ankara´ya gittiği ifade edildi.

  Bu iki dosya ile ilgili, Özhaseki´den başka üç milletvekilinin daha görev aldığı belirtilirken, Özhaseki´nin son dönemde parti içindeki etkinliğinin de giderek arttığı kaydedildi. (Haber merkezi)

 



Anahtar Kelimeler: HASEKİ DAYAĞI SORACAK