HASAN YAZGAN ATLETİKSPOR´DA

22.02.2019 09:47:17

Esen Makina Belsinspor´da orta sahanın dinamosu Hasan Yazgan, İkinci Amatör Küme takımı OSB Kayseri Atletikspor´a transfer oldu. Hasan´ın en yakın dostu Bulut da Atletikspor´un yeni taraftarı oldu.

Esen Makina Belsinspor´da orta sahanın dinamosu Hasan Yazgan, İkinci  Amatör Küme takımı OSB Kayseri Atletikspor´a transfer oldu. Hasan´ın en yakın dostu Bulut da Atletikspor´un yeni taraftarı oldu.

Cuma Uluçay İkinci Amatör Küme B Grubunda mücadele edecek olan ve bu sezon ilk kez A takım da boy gösterecek olan OSB Teknik Koleji Kayseri Atletikspor, Esen Makina Belsinspor´un Hasan Yazgan´ı kadrosuna kattı. Önceki gün oynanan Yahyalıspor maçında Esen Makina Belsinspor formasıyla son maçına çıkan Yazgan, bundan sonra futbol kariyerinde yeni bir başlangıç yapacak. Oynadığı takımlarda orta sahanın en çalışkan isimlerinden olan Hasan Yazgan, Atletikspor´da genç futbolculara ağabeylik yapacak.  Hasan Yazgan yaptığı açıklamada, ? 3 sene boyunca güzel günler geçirdiğim Esen Makine Belsinspor´dan ayrılmış bulunmaktayım. Eski takımıma bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Hakkım varsa herkese helal olsun? dedi.



Anahtar Kelimeler: HASAN YAZGAN ATLETİKSPOR