HAREKETİN LİDERİ DEVLET BAHÇELİ!

7.04.2016 11:07:58

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Kayseri İl Başkanı Mete Eke, olağanüstü kurultay için harcanan çabaların Ülkücü camiaya hayır getirmeyeceğini söyledi

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Kayseri  İl Başkanı Mete Eke, olağanüstü kurultay için harcanan çabaların ülkücü camiaya hayır getirmeyeceğini ifade etti. Eke, ?Kurultay takvimi bellidir ve işlemektedir. O Tarih, 2018´dir? dedi.

  Türkiye´nin terör kıskacıyla yaşamak zorunda bırakıldığı bir dönemde, MHP´nin enerjisini olağanüstü kurultay çabalarıyla harcaması ve Ülkücü camia arasında ayrılık-gayrılık yaratılmaya çalışılmasının hiçbir faydası olmayacağını belirten  eski MHP İl Başkanı Eke, ?Liderimiz, sayın  Devlet Bahçeli´dir. Bize düşen liderimiz ile birlikte bu yolu yürümektir? dedi.

  Eke, ülke konjonktürünün MHP´ye hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyduğu dönemde, ?olağanüstü kurultay? söylemlerinin yersiz ve gereksiz olduğunun altını çizerek, şunları söyledi:

   ?Türkiyemiz felaket üstüne felaket yaşıyor. Adeta ölümle imtihan ediliyoruz. Acılara gömülmüş, gözyaşlarıyla boğulmuş bir Türkiye gerçeğiyle yüz yüzeyiz. Dün yapılan vahim hatalar; bugün mermi, bomba, mayın ve düşmanlık olarak önümüze koyuluyor. Dün atılan yanlış adımlar; bugün ihanet, melanet ve rezalet serisine dönüşüyor. Milli Mücadele yıllarında dahi görülmemiş bir fitne kuşatması altındayız. Hal böyleyken, kalkıpta ?MHP´de olağanüstü kongre isteriz? diye yola çıkmanın izah edilebilir bir yanı yoktur. Kongre zamanı geldiğinde-o tarih 2018´dir- varsa adaylar çıkarlar, alınacak sonuca da her Ülkücü saygı duyar.?

 Türkiye Cumhuriyeti´nin ve Türk Milliyetçiliği´nin ayakta kalan tek gerçek kalesi MHP´nin 47 yıllık şerefli mazisiyle bu günlerin üstesinden geleceğine vurgu yapan Eke, sözlerini şöyle noktaladı:

  ?Milliyetçi Hareket Partisi birilerinin oyuncağı olmayacak kadar kutlu ve kutsaldır. Bizlere düşen bir nefer olarak cennet-mekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş, liderimiz Devlet Bahçeli´nin işaret ettiği yolda yürümektir. Başka söze hacet de yoktur??