HANIMLAR AK PARTİ” DİYOR

29.05.2015 09:06:16

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Talas ve Hacılar ilçelerinde Kadın Kolları tarafından düzenlenen coşkulu toplantılara katıldı. Her iki toplantı Türkiye genelinde olduğu gibi Kayseri'de de hanımların AK Parti'ye büyük ilgi gösterdiğini bir kez

                                       

 

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki Talas Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıda coşkulu tezahüratlarla karşılandı. Büyük bir ilginin olduğu toplantıya Özhaseki'nin yanı sıra Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış ile Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da katıldı. Toplantıya katılan Talaslı hanımlar AK Parti adaylarına alkış ve sloganlarla destek verdiler.

 

Kendisine ve AK Parti'ye gösterilen bu ilgi ve destekten dolayı tüm hanımlara teşekkür eden AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, hanımların AK Parti'deki yerinin önemini vurguladı. Hanımların her seçim döneminde yaptıkları çalışmalardan övgüyle söz eden Özhaseki, İşin temeli yine sizlersiniz. Hanım kardeşlerimiz gayret etti belediyeleri kazandık. Belediyelerde iyi iş yaptık ve iktidara geldik. AK Parti iktidarı da Elhamdülillah 12 senedir bizim yüz akımız oldu” diye konuştu.

 

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki Hacılar İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıya da katıldı.

 

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'nin de katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış, Kayseri'ye birbirinden güzel hizmetler yapıldığını ve bundan sonra da büyük projelerin hayata geçirileceğini söyledi. Çalış, çocuklarımızın barış ve özgürlük içinde, ekonomik anlamda daha iyi şartlarda yaşamaları için herkesten AK Parti'ye destek vermelerini istedi.

 

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de ülkelerin gelişmesi ve büyümesi için istikrarın önemini vurguladı. Türkiye'nin bugüne kadar her zaman tek partili güçlü iktidarlar döneminde büyüdüğünü ifade eden Özhaseki, koalisyonlar döneminde ise ülkenin her anlamda sıkıntılar yaşadığını vurguladı. Özhaseki, yıllardır hemşehrilerinin güveni ve desteğiyle Kayseri'ye hizmet ettiklerini ve bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.