HANIMELİ PASTANESİ HİZMETE AÇILDI

15.04.2019 09:37:06

Yenidoğan Mahallesinde hizmete giren Hanımeli Pastanesi düzenlenen törenle açıldı.

 

Yenidoğan Mahallesinde hizmete giren Hanımeli Pastanesi düzenlenen törenle açıldı. 13 Nisan 2019 Cumartesi günü açılan Hanımeli Pastanesi, Yenidoğan Mahallesi Güzelkaya Sokak üzerindeki yerinde hizmete açıldı. Açılışa Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, Lokantacılar ve Pastacılar Odası yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.


?´KAYSERİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN´´

Açılış töreninde konuşma yapan Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir , ?´Her hafta böyle iş yerlerinin açılışına katılıyoruz. Bu güzide yerimizin de açılışında bulunmaktan keyif duyduk. Kayserimize hayırlı uğurlu olmasını umuyoruz. Girişimci kardeşimiz Adem Özlü´yü gerçekten cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İşyerinin bereketli ve kazançlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim utandırmasın. Hayırlara vesile olsun. Lokantacılar ve Pastacılar Odası olarak her zaman yanınızdayız. ´´ dedi.

Açılışta ayrıca bir konuşma yapan Hanımeli Pastanesi Sahibi  Adem Özlü,? Bugün yapmış olduğumuz açılışımıza hepiniz hoş geldiniz. İlk şubemizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pastanemiz Yenidoğan Mahallesinde tüm halkımızın hizmetine açıldı. Pastanemizde pasta, pasta malzemeleri, yaş pasta, baklava, su böreğinin yanı sıra diğer ürünlerde bulunmaktadır.  Ayrıca düğün, nişan, cenaze paketi de hazırlamaktayız.? dedi.
Haber: Bekir Aslantaş