Hamile eşine kurşun sıkan, yanındaki arkadaşını öldüren zanlı tutuklandı

17.07.2019 12:17:00

Kayseri´de aylardır haber alamadığı hamile eşini başka bir erkekle görünce kurşun yağdıran şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kayseri´de aylardır haber alamadığı hamile eşini başka bir erkekle görünce kurşun yağdıran şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
Edinilen bilgiye göre olay, Osman Kavuncu Mahallesi Ersu Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Bursa´da yaşayan B.D. (39), aylardır haber alamadığı hamile eşi G.D.´nin (29) Kayseri´de olduğunu öğrendi. G.D.´yi takip eden B.D., eşini Afgan uyruklu Mohammet Fakiri´yi (25) yol üzerinde beraber yürürken gördü. B.D. üzerinde taşıdığı tabanca ile G.D. ve Muhammed Fakiri´ye kurşun yağdırdı. Olayın ardından çevredekilerin durumu bildirmesiyle olay yerine çok sayıda 112 ve polis ekibi sevk edildi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri de yaralıları ambulansla Şehir Hastanesi´ne kaldırdı. Yaralılardan Muhammet Fakiri, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, vücuduna 6 kurşun isabet ettiği öğrenilen G.D.´nin ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Olayın ardından çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, otomobil ile olay yerinden kaçan B.D.´yi yakalayarak gözaltına aldı. B.D.; emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. 
B.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.