HAMDİ KINAŞ TUTUKLANDI

20.01.2016 10:08:06

Kayserili İşadamı Hamdi Kınaş Fetullahçı Terör Örgütü´ne (FETÖ) yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle ´terör örgütüne finans sağlamak´ suçundan tutuklandı.



 Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrasında iş adamı Hamdi Kınaş yeniden gözaltına alındı.
Kayseri´de 13 Ocak´ta yapılan paralel yapı soruşturması kapsamında gözaltına alınan iş adamı Hamdi Kınaş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne doktor kontrolü için getirildi.
Kınaş, doktor kontrolünden geçirildikten sonra yeniden Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü.

Kayserili İşadamı Hamdi Kınaş, Fethullahçı Terör Örgütü´ne (FETÖ) yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle ?terör örgütüne finans sağlamak´ suçundan tutuklandı.
Kayseri´nin tanınmış işadamlarından Hamdi Kınaş, geçtiğimiz günlerde ?paralel yapı soruşturması´ kapsamında yapılan operasyonda gözaltına alınmış, gözaltına alınan Kınaş serbest bırakılmıştı. Kınaş´ın serbest kalmasının ardından savcılık itirazı ile yeniden gözaltına alınan Kınaş hakkında, bugün 3. Sulh ve Ceza Hakimliği tarafından tutuklama kararı çıktı. FETÖ´ye ?finans sağlamak´ suçuyla tutuklanan Kınaş, cezaevine teslim edildi.

 



Anahtar Kelimeler: HAMDİ KINAŞ TUTUKLANDI