HALK İÇİN HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ!

18.05.2015 09:58:43

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Çetin Arık, halk için halkın iktidarını kurmaya geldiklerini vurguladı. Milletvekili adayı Tülin Temel ile bir alışveriş merkezini ziyaret ederek esnaf, çalışanlar ve vatandaşlarla görüşen Arık, CHP'nin halkın

 

 

CHP Milletvekili adayları Çetin Arık ve Tülin Temel, CHP Melikgazi İlçe örgütünün düzenlediği etkinlikte bir alışveriş merkezini gezdi. Esnaf, çalışanlar ve vatandaşlardan destek isteyen CHP'liler, vatandaşların sorularını da yanıtladı. Sık sık emekliye iki maaş ikramiye başta olmak üzere CHP'nin projeleriyle ilgili sorularla karşılaşan CHP'liler, Türkiye'nin zengin bir ülke olduğunu belirterek, önemli olanın bu zenginliğin nasıl kullanılacağı olduğunu söyledi. Asgari ücretlinin bir aylık emeğinin karşılığının Cumhurbaşkanlığı sarayındaki altın varaklı bir kadeh etmediğini hatırlatan CHP Milletvekili adayı Çetin Arık, Halkımız 8 Haziran'da bir tercih yapacak. Bu tercih ya halktan yana olacak ya da saltanattan… Gittiğimiz her yerde halkımızın tercihinin saltanat olmadığını görüyoruz. Halkın herkesimine dokunan projelerle halkımızın umudu olduk. 8 Haziranda CHP iktidar olacak. Biz de halk için halkın iktidarını kuracağız” dedi. Ziyaret sırasında sık sık hastaları ile karşılanan CHP'li Arık, doğumunu gerçekleştirdiği bebek ve çocuklarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Arık ve Temel, alyans bakan genç çift içinde pazarlık yaptı. Yapılan pazarlık sonucu genç çift, 1750 TL'lik alyansları 1500 TL'ye satın aldı. Alışveriş Merkezi'ndeki ziyaretin ardından seçim çalışmalarını değerlendiren CHP Milletvekili Adayı Tülin, bu seçimin diğer seçimlerden çok farklı olduğunu ifade ederek, Halkımızın ilgisi çok iyi. Kararsızların sayısının çok olduğunu görüyoruz. Bize düşen bu kararsızların oyunu alabilmek. Bunun için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

2011 yılında da milletvekili adayı olarak alanlarda olduğunu hatırlatan Çetin Arık ise, geçmişte AKP'ye oy vermiş kesimlerin, bu kez AKP'ye oy vermeyeceklerini söylediklerini belirtti. Arık, Görünüyor ki bu kez AKP'ye yok. 8 Haziran'da AKP sandığa gömülecek. Halkımızın tercihinin bizden yana olduğunu gözlemliyoruz. Halkımız saltanat ya da halktan yana bir tercih kullanacak. Partimizin projeleri halkımızdan ilgi gördü. Toplumun herkesimine dokunan projelerimiz var. Halkımız bize, ‘Bizi bunlardan kurtarın' diyor. Onların destekleriyle ve oylarıyla halkımız AKP zulmünden kurtulacaktır” şeklinde konuştu.