HALK HUZUR BULACAK…

16.04.2015 10:18:13

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Ayan, Milletvekili adayları Çetin Arık, Aşkın Genç ve Mustafa Utku Sarı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret etti.

 

 

Gazeteciliğin zorluklarından bahseden Mustafa Ayan, Emeğiniz çok hassas, muhabir arkadaşlarımızın sıkıntılarını hepimiz biliyoruz. Bu bir dayanışmadır. Her şeyinde bir kuralı var. Sizin de bize göstereceğiniz yol doğrultusunda sevgiye ve saygıya dayalı iyi bir seçim kampanyası gerçekleştirmek istiyoruz. İnsanların negatifliğini değil de daha çok olumlu yönlerini öne çıkartacak şekilde bir şeyler yapılmalı. Biz o duygularla bu yola çıktık” dedi.

CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Çetin Arık, Kayserili vatandaşlardan güzel tepkiler aldıklarını, halkın bu seçimde kendilerini iktidar olarak görmek istediklerini belirterek, Sizin iktidarınız da halkın yüzü gülecek, sizin iktidarınızda halk huzur bulacak deniliyor. Halkımızdan güzel tepkiler alıyoruz. Aşkın Genç ile beraber bu sene 3 Milletvekilliyle Meclis'e gideceğiz. Halk için üreten, halk için çalışan bir partiyiz. Basın olarak sizlerden de bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz. Muhalefete de iktidar kadar söz verilmesini istiyoruz basında. Özgür basın ve özgür kalem içinde CHP'nin iktidarına ihtiyaç var” açıklamalarında bulundu.

 

Haber: Berna Utaş Utangan



Anahtar Kelimeler: HALK HUZUR BULACAK