HALK YILDIRIM DEDİ

17.05.2016 09:41:09

AK Parti´de yeni başbakanın belli olacağı tarih netleşti. AK Parti bugün temayül yoklamasına gidiyor. Peki, Kayseri halkı kimi yeni başbakan olarak görüyor?

 

 

AK Parti Grubu bugün saat 13.00´te gerçekleştireceği toplantıda temayül yoklaması yapacak ve yeni başbakan belli olacak.

5 isim ön plandaydı?

Bugün yapılacak temayül yoklaması sonucu yeni başbakan belli olacak. Yeni başbakan için beş farklı isim gündemdeydi uzun zamandır. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Enerji Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş. İki gün sürecek olan temayül sonucu için Kayseri halkı ne dedi? Sizin için vatandaşlara sorduk, ?Sizce temayül yoklaması sonucu yeni başbakan kim olur?? işte aldığımız cevaplar:

Ergün Bayram: Bana kalırsa Binali Yıldırım´ın şansı daha yüksek. Ama eğer o çıkmaz ise kesinlikle Numan Kurtulmuş olur. Ama tabii ne olup biteceğini hep beraber göreceğiz.

Duran Kılıç: Bana göre Numan Kurtulmuş´un şansı daha yüksek. Binali Yıldırım diğerlerine göre daha yıpranmış bir isim ve ben onun olmasını istemem.

Volkan Tutar: Görünen o ki Binali Yıldırım olacak.

Ayşe Kırılmaz: Binali Yıldırım kesinlikle alır. Biat edecek birileri lazım çünkü artık.

Fadime Öztürk: Hepimiz için önemli elbette. Gündemde birçok isim dolaşıyor. Bana kalsa ben Kayserili olan Mustafa Elitaş´ı isterdim ama görünen o ki Binali Yıldırım alır büyük ihtimalle.

 



Anahtar Kelimeler: HALK YILDIRIM DEDİ