?´HALK OZANLARI BİZİM KÜLTÜRÜMÜZ´´

11.08.2015 10:07:05

AK Parti Kayseri Milletvekili Opr. Dr. Kemal Tekden gerek sivil toplum örgütleri, gerekse vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Kayseri Halk Ozanları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Kemal Tekden Dernek yönetim kurulu üyel

 

 

AK Parti Kayseri Milletvekili Opr. Dr.Kemal Tekden de, ? Kültürel değerlerimiz bizim için çok önemli. Halk âşıklarımız ve ozanlarımızda bizim bir kültürümüz. Onlara sahip çıkmamız gerekir. Kültürü eksik olan toplumlar eksik toplumlardır. Bizler onları yaşatma adına üzerimize düşen şeyleri yerine getirmekle mükellefiz. İnşallah bu tür ziyaretlerimizde hem toplumun sorunlarını dinlemek hemde topluma olduğundan daha fazla fayda sağlamak için yapıyoruz. İnşallah Halk ozanlarımıza ve Halk âşıklarımıza faydalı oluruz? dedi.

Son gelişmeleri de değerlendiren Milletvekili Tekden, hem seçim için hem koalisyon için sorumluluklarından kaçan siyasi partilerin olduğunu bunlara gerekli cevabı sandık kurulunca halk tarafından cevap verileceğini belirtti.

 

  ?´SORUMLULUKLARINDAN KAÇAN PARTİLER VAR´´

Tekden, ?Bizler sorumluluk sahipleri insanlarız. Hükümetlere düşen görevde sorumluluklarını yerine getiren patilerle bir koalisyon hükümeti kurmak durumundayız. Elini taşın altına koymayanlar, sandıktan çıkan sonuca razı olmayanların karşısında halk bir gün elbette duracak, ister muhalefet partisi olsun ister iktidar partisi sorumluluklarından kaçanı vatandaşımız iyi biliyor onların faturasını halkımız kesecek? dedi.