HALİL ERGEN DEVELİ`DE FABRİKA İŞÇİLERİYLE BULUŞTU

8.05.2015 10:28:03

AK Parti Kayseri Milletvekilli adayı Halil Ergen Seçim çalışmaları kapsamında Dev-Taş bazalt işletmesini ve Gürsel ayakkabı fabrikasını ziyaret etti. Fabrika personellerinin sorunlarını dinleyen Ergen Bu seçime lütfen siyasi bakmayın içinizden ilçenizde

 

7 Haziran seçimlerine bir ay kala Ak Parti'de seçim çalışmaları son surat devam ediyor. Ak Parti Kayseri Milletvekilli Adayı Halil Ergen ise seçim çalışmaları kapsamında, memleketi Develi de bulunan bazalt işletme ve ayakkabı üretim fabrikalarında işçiler ile bir araya geldi. İşçilerin her zaman yandıkta olduklarını slogan üretmekten öte proje ürettiklerini belirten Ergen Biz develiye sizlere hizmet için parti gözetmedik. Daha önce hangi partiden biri Develi'den bir talepte bulundu ise elimizden geleni yaptık. Allah nasip eder sizlerin desteğiyle milletvekilli olursak hizmet etmeye daha çok çalışacağız. Artık çevresinde güçlü olan bir Türkiye var. şeklinde konuştu.

 

İşçiler ile sohbet eden Ergen ” Bu seçime lütfen siyasi bakmayın. İçinizden ilçenizden köyünüzden bir kardeşinizin siyasette var olması Develi'ye güç katacaktır. ifadelerini kullandı.